avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Activitate Puscoi Anghel

Activitate Puscoi Anghel

Acte necesare pentru mutație
Viza flotant acte necesare pentru eliberarea mutație de domiciliu!!
Bună ziua ce acte trebuie să prezint pentru o viza flotant, menționez că adresa la care locuiesc în prezent se află pe numele nepotului meu care se află plecat din tara și nu poate veni personal să-mi facă viza flotant întrebarea este ce acte trebuie să îmi trimită pentru a putea face viza flotant, vă mulțumesc mult o zi bună!!
Bună ziua ce acte sunt necesare pentru viza flotant!!
Sunt pensionară am beneficiat de card energie dar când am fost la posta au refuzat să mi-l dea pe motiv că nu am adresa de pe buletin, adică nu corespunde cu adresa de pe card,menționez că adresa de pe card este adresa de pe buletin dar eu am vândut apartamentului urmă cu un an și mam mutat la ficat mea la altă adresă, la casă, după ce mam mutat fica mea w decedat și am rămas fără mutație pe buletin așa că eu locuiesc în casă fiicei la care consum gaze și energie electrica, facturile le achit eu,vă rog frumos să-mi spuneți ce pot face să-mi recuperez cardul de energie, o zi bună și vă mulțumesc anticipat!!
Eu am vândut apartamentul,și mam mutat la nepotul meu, și nu am mutație sau flotant, am primit cardul de energie pe vechea adresa unde am locuit, am mers la posta,să ridic cardul și nu vor să mi-l dea întrucât nu am mutație la adresa unde locuiesc în prezent, ce pot face să pot beneficia de cardul de energie,
Va rog să-mi trimiteți și mie ce acte trebuie pentru viza flotant menționez că proprietarul nu se află în țară iar eu locuiesc în prezent în casa lui de mai mult timp ce acte sunt necesare să îmi trimită pentru flotant sau mutație, un răspuns urgent vă rog
Domnule avocat dacă proprietarul care trebuie să mă ia în spațiu viza flotant nu se află în țară, cum se procedează să pot face viza de flotant sau mutație dacă el nu este prezent fiind în alta țară,entionez căci eu locuiesc la domiciliul acestuia de mai mult timp,