In legatura cu producerea unui accident cu pagube prin neacordarea de prioritate la virajul la stanga, la biroul de accidente usoare a fost aplicata o amenda in cuantum de 2200 lei si retinerea permisului pe 4 luni, ma intereseaza daca acest cuantum de 2200 lei este cel maxim care se putea acorda,, ca cel minim stiu ca este in jur de 780 de lei
Multumesc!!!
Am un dosar pe CIVIL in care la dosar apare interogatoriul paratului luat la solicitarea mea, cu intrebarile transmise de mine dar apare la rubrica de raspunsuri un scris olograf pe care nu il recunosc, doresc sa stiu cine are obligatia sa completeze olograf formularul cu interogatoriul luat paratului intr-un proces civil , judecatorul sau grefierul?
- editare majuscule în exces -
Intre timp am aflat cuantumul TAXEI DE TIMBRU ESTE 50 DE LEI, sper sa ajute informatia mea!
Am formulat o sesizare catre INSPECTIA JUDICIARA, prin care solicitam cercetarea disciplinara a unui procuror pentru unele abateri in cadrul unui dosar de cercetare penala, in care am calitatea de PARTE VATAMATA, sesizarea mea a fost RESPINSA insa am drept de contestare a respectivei REZOLUTII la CURTEA DE APEL, doresc sa stiu cat este TAXA DE TIMBRU pentru a contesta respectiva REZOLUTIE?
Se poate face reclamatie pentru ABATERI DISCIPLINARE impotriva unui grefier?
Am calitatea de RECLAMANT intr-un dosar civil, iar grefierul din dosar introduce actele procedurale foarte greu la dosarul electronic al cauzei spre exemplu incheierea de sedinta de la termenul trecut mi-a aparut in cont cu cateva ore inainte de termenul actual, raspunsurile date de INTIMAT la INTEROGATORIU, nu sunt publicate nici acum in dosarul electronic al cauzei, am facut acum 3 saptamani o petitie in care am cerut sa fie publicat in dosarul online INTEROGATORIUL, si nu am primit inca raspuns, totusi unde pot RECLAMA un GREFIER pentru ABATERI DISCIPLINARE?
Este normal ca o Hotarare Civila care mi-a fost comunicata prin posta Romana, sa NU fie semnata decat de grefier, practic am o stampila dreptunghiulara pe care scrie TRIBUNALUL BUCURESTI PRESEDINTE, urmeaza o semnatura olografa in dreptul GREFIERULUI, apoi urmeaza motivarea iar la sfarsitul MOTIVARII, sunt trecute numele celor doi judecatori fara SEMNATURA OLOGRAFA A ACESTORA, este NULA aceasta HOTARARE???
Am inteles, deci era buna varianta calculatorului, 23.05.2024 este ultima zi LEGALA de RECURS,
Multumesc pentru confirmare
In legatura cu un RECURS, care este termenul la care se implinesc cele 30 de zile legale in care se poate formula RECURS, daca prin posta am primit pe data de 22.04.2024, si apare pe plic 22.04.2024, termenul conform 181 NCPC este 24.05.2024 dar de ce unele calculatoare de termene judiciare de pe internet imi calculeaza ca fiind data limita, data de 23.05.2024