Buna ziua,
1. Donatie pentru banii primiti de la mama;
2. Daca doriti achitarea integrala a creditului- DAR nu e tocmai practic, ar trebui facut un partaj al creditului imobiliar DAR cu ACORDUL BANCII si evident al sotiei;
3. Va asumati achitarea integrala a creditului, va asumati la divort sa dovediti contributie Dvs exacta la achizitionarea acestui imobil , dar tineti cont ca si sotia va avea partea sa - nu neaparat 50%, dar 30-40% ar putea primi .
Dpdv meu de vedere cand aveti un interes major intr-o speta de acest gen cred ca era util si eficient sa fi consultat un avocat, chiar daca achitati un onorariu, v-ar fi explicat pe indelete .
Stiati ca renuntarea poate fi retracta intr-un anumit termen, da?
PS: Nici nu stiu de ce s-au mai deranjat sa rapunda atatea persoane doar sa va dea un " pronostic" definitiv!?
In calitate de mama, dar si de avocat consider ca NU trebuie tolerata NICIO forma de violenta intre elevi, sau intre elevi si profesori.
Intreabrea mea este ce simt/gandesc?! parintii a caror copii vin cum ati scris " cu ochii vineti, batuti etc:"?
Sedinta cu parintii, plangere panala - cu dovezi- poze , certificat medico legal etc - impotriva PARINTILOR " mini agresorului " seisizare SCRISA catre Director, catre Inspectorat, catre Minister .
Pasivitatea NU ajuta si nu schimba lucrurile
PS: e chiar amuzanta propunerea celui de pe forum sa va duceti copilul la Karate, cu exceptia sa isi doreasca Copilul!! DAR sa fim seriosi ca nu traim in filmele lui Jackie Chan, sa se "karateasca" copii unii pe altii!
Buna!
Este grotesc ca un proprietar sa primeasca amenda in propria casa! Trebuia sa fi spus ca , NU exista niciun contract CU el, PT CA NU EXISTA NU, ci cu fratele.
Eu l-as fi lasat fara usa la la apartament, as fi scos-o si luat-o! sa stea fara USA
si as face EU plangere pentru tulburarea de posesie/distrugere ! CEL CARE STA in CASA TA NU are niciun TITLU
Buna ziua, eu v-as sugera urmatoarele:
1. In primul rand sa aveti raspuns scris de la Polita Locala ca NU poate face nimik, pneyru ca macar puteau identifica proprietarul masinii..in fine
2. Depuneti o plangere penala pentru infractiunea de tulburarea de posesie;
3. Faceti poze masinii inainte si dupa ce o tractati in afara locului Dvs de parcare;
4. Notificare catre Asociatia de proprietari despre situatia ivita
Buna! Pentru rapiditatea procedurii de evacuare, as face plangere penala pe infractiunea de violare de domiciliu- este mai rapid si ii va descuraja pe chirasii abuzivi, este grea situatia Dvs- moral vorbind- pt ca sunt implicati si copii...
Din punctul meu de vedere trebuie sa insistati pe cale judecatoreasca, dat fiind relatiile personale cu mama copilului, sa modificati programul substantial, custodie comuna, program aproximativ egal - daca va permite timpul/serviciul ( o stupizenie de nedescris varianta cu wekeendurile ), si solicitati astfel contributie majoritate in natura si minima in bani . Doar astfel:
1. ati petrece mai mult timp cu copilul si evident ati iutea sa ii asigurati cele necesare direct/nemijlocit
2. s-ar reduce suma pe care o achitati mamei coplului;