avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate CABINET DE AVOCAT WATKINS HELEN JULIA

Activitate CABINET DE AVOCAT WATKINS HELEN JULIA

datoria nu se prescrie pentru ca ati incheiat contractul in 2005. termenul de prescriptie curge de la ultima plata pe care ati facut-o dvs (ultima rata) si nu de la data incheierii contractului. doar daca ultima plata ar fi fost facuta in 2005 sau de la incheierea contractulu nu ati fi achitat nici o suma s-ar fi precris.

ajungeti la o intelegere cu banca, sa va reesaloneze ratele eventual.

Av. J. Watkins
nu ajungeti la inchisoare doar pentru ca nu puteti plati ratele. insa puteti fi executat silit, inclusiv in ceea ce priveste bunurile imobile (apartamente, terenuri, etc).
sfatul meu este sa va adresati bancii cu o cerere de reesalonare a ratelor si sa ajungeti la un acord in privinta platilor pentru a evita executarea silita.

Av. Julia Watkins
Răspuns la discuția factura restanta din 2006
daca a expirat termenul de prescriptie extinctiva si nu a fost introdusa nici o actiune pentru recuperarea sumei, creditorii nu isi mai pot recupera creanta, deci dvs nu mai trebuie sa le platiti. Problema este ca daca dvs recunoasteti aceasta datorie, in scris, in corespondenta dintre dvs si creditor, inainte de implinirea termenului de prescriptie, acesta se intrerupe si incepe o noua prescriptie care curge de la data la care ati facut recunoasterea datoriei. Asa ca mare atentie !
Răspuns la discuția nelamurire
Puteti sa ii faceti plangere penala pt denunt calomnios dupa ce aveti rezolutia de neincepere a urmaririi penale de la Parchet.
Răspuns la discuția amenda de circulatie
Puteti solicita CEC-ului sa va dea dovada ca ati efectuat plata, in care este indicata si data efectuarii ei. Cu aceasta dovada va prezentati la adm financiara. Nu este nevoie sa mai achitati diferenta daca din dovada reiese ca ati facut plata respectand termenul de 48 de ore.

Av. Watkins
Răspuns la discuția buna ziua!
depinde de aprecierea instantei.. pedeapsa poate fi cuprinsa intre 6 luni si 5 ani.
Plata restului de bani devine exigibila la data de 23 aprilie 2009. Incepand de la acea data puteti sa demarati procedurile de recuperare a restului de plata, fie amiabil, fie prin intermediul instantei de judecata.

Av. Julia WATKINS
Răspuns la discuția termen emitere dovada circulatie
Cel mai bine era sa contestati procesul verbal direct la judecatorie si cu certificatul de grefa va duceati la politie si va prelungeati dovada... Si cine stie, poate reuseati sa si castigati si va recapatati permisul inapoi..
Răspuns la discuția discriminare la locul de munca
de ce nu va consultati cu avocatul care va reprezinta, el stie cel mai bine sa va indrume, cunoaste dosarul si este aparatorul dvs ales. in mod sigur are o strategie privind dosarul si chiar daca dvs vi se pare poate ca sunteti defavorizat in raport cu cealalta parte, probabil ca avocatul dvs face tot posibilul pentru a va reprezenta cat mai bine interesele. Si chiar daca hotararea de la fond nu va va fi favorabila, aveti si sansa cailor de atac.

av. J. Watkins
Personal consider ca nu exista autoritate de lucru judecat, in primul rand pentru ca nu exista identitate de obiect si in al doilea rand pentru ca hotararea de la fond nici nu este inca definitiva si irevocabila. Ramane de vazut cum va aprecia si instanta de judecata.
Puteti apela la sprijinul unui avocat care sa va indrume si eventual sa va reprezinte, pentru a valorifica toate sansele pe care le aveti.
Mult succes.

Av. J. Watkins