avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Activitate Ovidio dumitru

Activitate Ovidio dumitru

Buna,va rog cu un sfat ,caut o soluție nu am invocat in întâmpinare actele de acceptare tacita efectuate arenda pământ 20 ani,plata impozite ,am depus note scrise după 4 ani procesul nu e finalizat ,sunt in calitate de pârât
avocatul mi a spus că nu mai am șanse sunt stabilite cotele e tardiv sa invoc alte probe nu vor fi luate în considerare,trebuiau depuse în intampinare,străin de succesiune prin neacceptarea nu se mai poate invoca ,va rog cu o idee primul avocat nu m a sfătuit cum trebuie multumesc
Intr un proces de succesiune început în 2020,după stabilirea cotelor ,pârâtul nu a depus in întâmpinare și nici cerere reconvențională cu dovezile de dispoziție și acceptare tacita ,am înțeles că nu mai pot face nimic fiind prea tarziu,acceptare expresa nu exista nu am știut termenul de 25 zile sa depun aceste dovezi,daca ar mai fi vre o procedura legală multumesc
Se mai poate depune o cerere reconvențională tardiv,nu am specificat in întâmpinare actele de acceptare tacita ,succesiunea începută de 4 ani sunt in calitate de pârât am depus note scrise probe act de dispozitie,arenda plata impozite ,nu sunt luate în considerare sa aștept apelul,ce mai pot face multumesc
Contract arenda teren din 2004 defunctul a decedat în 2009, a continuat contractul 20012 și actualizat în 20020,poate fi considerat acceptare tacita sau este ilegal continuând fara a fi dezbătută succesiunea ,in contract specifica că în caz de deces el continua cum a fost conceput mulțumesc, fica a continuat contractul iar frații nu s au opus sau obiectat
Un proces pe rol succesiune,de 4 ani neterminat ,sunt in calitate de pârât,mai pot depune acum printre o nota scrisă ,concluzie faptul că dețin contract de arenda teren de 20 ani și că plătesc impozit casa terenuri cu chitante doveditoare,pentru a arăta că am acceptat tacit moștenirea sau sa aștept apelul ,în 25 zile avocatul care l am avut nu a depus întâmpinare și nici chitante și contractul de arendă multumesc
Un proces pe rol succesiune,de 4 ani neterminat ,sunt in calitate de pârât,mai pot depune acum printre o nota scrisă ,concluzie faptul că dețin contract de arenda teren de 20 ani și că plătesc impozit casa terenuri cu chitante doveditoare,pentru a arăta că am acceptat tacit moștenirea sau sa aștept apelul ,în 25 zile avocatul care o am avut nu a depus întâmpinare și nici chitante și contractul de arendă multumesc

Ovidio dumitru a scris:

Sunt in calitate de pârât ,unica fica sunt cea care plătește impozite și dețin pământul în arendă din 2009 la decesul tatălui iar fratele care nu s a interesat de nimic a deschis succesiunea in 2020,mai pot face o cerere reconvențională pe motiv de acceptare tacită sau e tardivă nu e terminata succesiunea multumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Succesiune în desfășurare unde anume?(probabil va referiți la un proces pe rolul instantei)Ce calitate aveți dvs?Nu ați depus intampinare în termen etc
?După cum vedeți problema implica multe variante iar dvs nu oferiți suficiente detalii.Mergeti labun av nu riscați sa pierdeți bani făcând economie la o consultație.

Buna ziua,am calitate de pârât,nu am demonstrat cu contractul de arendă sau plata impozite de 20 ani acceptarea tacita
Trebuie sa aștept apelul
Alina-Andreea Plugaru a scris:

Buna ziua,

Intampinarea se depune in termen de 25 zile. Ce calitate aveti in proces? Calitatea de parat?

Nu am depus întâmpinare in 30 zile , succesiune după 15 ani de folosință și plată taxe,avocatul nu m a consiliat ,proces în desfasurare mai pot face o nota scrisă sau concluzii sa pot dovedii acceptarea tacită prin contract de arenda,plată taxe sau trebuie sa aștept apelul mulțumesc pentru sfaturi
Sunt in calitate de pârât ,unica fica sunt cea care plătește impozite și dețin pământul în arendă din 2009 la decesul tatălui iar fratele care nu s a interesat de nimic a deschis succesiunea in 2020,mai pot face o cerere reconvențională pe motiv de acceptare tacită sau e tardivă nu e terminata succesiunea multumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Succesiune în desfășurare unde anume?(probabil va referiți la un proces pe rolul instantei)Ce calitate aveți dvs?Nu ați depus intampinare în termen etc
?După cum vedeți problema implica multe variante iar dvs nu oferiți suficiente detalii.Mergeti labun av nu riscați sa pierdeți bani făcând economie la o consultație.

Buna ziua ,succesiune începută fara întâmpinare depusă.cum pot cere acum pe final că eu am acceptat tacit și celălalt a fost pasiv fara aceptare expresa sau tacita,plata impozite 10ani ,contract arenda pământ 10 ani Mulțumesc