avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Activitate eduard2006

Activitate eduard2006

Salut cu respect toata lumea.Revin dupa multa vreme pe aici cu o noua problema.Am divortat sa terminat am trecut peste tot si acum trebui sa imi schimb buletinul.am nevoie de certificatul de nastere al copilului iar fosta sotie refuza sa imi dea actul .ce pot sa fac?????
Discuție hotarare!?
Admite în parte cererea principală. Admite în parte cererea reconvenţională. Desface căsătoria încheiată între soţi la data de 2..... şi trecută în registrul stării civile al Primăriei Sectorului ..din vină comună. Reclamanta-pârâtă păstrează numele dobândit ca urmare a încheierii căsătoriei: . Încredinţează reclamantei-pârâte spre creştere şi educare pe minor. Obligă pârâtul-reclamant la plata în favoarea minorului a unei pensii de întreţinere de 000 RON lunar, începând cu data introducerii cererii: .... şi până în luna ianuarie 2009 inclusiv şi la plata sumei de 000 lei lunar, începând cu luna aprilie 2009 inclusiv şi până la majoratul copilului. Încuviinţează ca pârâtul-reclamant să aibă legături personale cu minorul, după următorul program: între 20 şi 30 august, în fiecare an, la domiciliul pârâtului-reclamant, între 24 şi 03.01.2009, în anii pari, la domiciliul pârâtului-reclamant, sâmbătă, între orele 10 şi 16, o dată la două săptămâni (în prima şi a treia săptămână din lună) - cu dreptul de a lua minorul de la domiciliu şi obligaţia de a-l readuce la domiciliu la finalul programului. Compensează plata cheltuielilor de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 23.03.20.. ce parere aveti despre asta?ce pot sa fac? mentionez ca inca nu am primit acasa nimic. si nu sunt sa imi vad copilul doar 6 ore la 2 saptamani l-am vazut saptamana trecuta si in prima jumatate de ora a fost putin cam sceptic apoi si adus amintae de tati si a fost ok dar mie mi sa parut traumatizant pentru el iar cu fosta inchipuitiva ca eu am renuntat la ultimele 2 ore din cele 6 avute sambata deoarece era timpul sa doarma dupa amiaza si decat sa ii schimb locul doar ca sa imi fac eu un moft am renuntat mam intalnit cu fosta si a avut tupeul sa vina si cu unul dupa ea probabil noua achizitie sau mai vechea dar nu asta ma intereseaza ci fatul ca ea refuza orice comunicare nu ma pot intelege cu ea.ce trebui sa fac ?pot face recurs acum?
doamna gabriela cu tot respectul dar eu din cate stiu exista o lege care spune ca copilul nu poate parasii tara fara acordul ambilor parinti indiferent de starea de fapt dintre acestia sau ma insel?
interesant stau si ma intreb oare cum a putut pleca fara acordul dumneavoastra ????onaorata asistenta poate sa faca o mama ceea ce vrea cu copilul si mai ales sa plece fara acordul tatalui in strainatate??
Răspuns la discuția program vizita 6 ore
inca nu am primit hotararea asa ca nu am la ce sa fac recurs a fost citita de avocata sotiei mela la condica sau la arhiva am sa ma duc si eu sa ma conving.
Răspuns la discuția promisiune divort
doamna stoica in mod financiar mam implicat atat cam am putut in mod afectiv atat cat mi sa permis de catre mama respectiv sotia mea in ultimul timp am vazut copilul 1 2 ore duminica sub stricta supraveghere a ei .in rest cunoasteti in mare povestea mea ce sa zic mie greata de justitia romana.am un gust amar si ma doare sunt tati care chiar nu ii intereseaza de copilul lor eu poate sunt exceptia care comfirma regula DAR IMI IUBESC COPILUL MAI MULT DECAT PE PARINTII MEI.
Răspuns la discuția program vizita 6 ore
am avut ultimul termen pe 23 martie si fosta mea sotie mia comunicat solutia dosrului.astep sa imi vina si acasa.am publicat si povestea pe scurt a acestui divort dureros .am avut si avocat
ce sa zic mama e suprema dar tot odata vor egalitate. UNDE E EGALITATEA IN DREPTURI SI OBLIGATII???
Asa cum am promis va voi relata povestea divortului meu si rezultataul procesului.am iubit aceasta femeie foarte mult am considerat ca merita sa fie mama copilului meu.nu neam mai inteles ea vrea cariera bani etc.eu nu iam putut decat strictul necesar am incercat mai mult dar nu poti bate din palme sa poti realiza ceva.copilului meu si sotiei mele nu ia lipsit nimic din strictul necesar(pampersi mancare etc)ea sa folosit de trecutul meu si de o adeverinta medicala precum ca copilul nu suporta schimbarile de mediu se adapteaza greu.ce sa spun in instanta un circ amar si o spalare de lucruri in public de genul am stricat aspiratorul si nu am luat altul consum alcool adica 2 3 4 5 beri cand vin de la servici etc rahaturi ce sa zic un gust amar.concluzia si verdictul 6 ore o data la 2 saptamni pensie alimentara 10 zile vara si o data la 2 ani sarbatorile de iarna.VA AVEA COPILUL ASTA O VIATA NORMALA???ar mai fi multe amanunte de adaugat dar consider ca e de ajuns si astept intrebari si sfaturi .PUNETI-VA IN LOCUL MEU SA VA VEDETI COPILUL 6 ORE O DATA LA 2 SAPTAMANI.IN CONDITIILE IN CARE IL IUBESTI SI ITI DORESTI SA FI LANGA EL SA IL VEZI SA IL AUZI CUM INVATA SA VORBEASCA SA TE JOCI CU EL ETC ....imi cer scuze pentru folosirea literelor mari nu tip la numeni ci doar imi exprim durerea.
vi se pare normal ca eu sa imi vad copilul o data la 2 saptamani 6 ore ,10 zile in august si o data la 2 ani 24 decembrie - 3 ianuarie.??? pot dezvolta relatii firesti si parintesti in aceste conditii??
Răspuns la discuția date cu caracter personal
va multumesc pentru raspunsuri.cu privinta la proces va promit ca in acest weekeend am sa il prezint pe larg si cu solutia data la rubrica dreptul familiei .......