buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un raspun,cei ce v-ati lovit de asemenea probleme:
- se poate depune online bilantul pt anul 2012,daca nu l-a depus la ter
Am o prietena care detine II si la finalul anului a iesit cu pierdere.Din cauza faptului ca s-a infiintat la sfarsitul anului acesta, a avut mai multe cheltuieli decat venituri.Poate depune D200 pe 2011 cu pierdere?
Cei de la finante i-au recomandat ca stocul de marfa sa nu-l considere pierdere( se ocupa cu vanzarea de parfumuri).
Ma puteti indruma, va rog, cineva s-a mai lovit de aceasta problema?
LA MULTI ANI !
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
In 28 dec 2011 mi-a iesit cui-ul de la ORC(microintreprindere , intermediere asigurari,neplatitoare TVA).
Termen pentru depunerea 010 care este?
Deocamdata nu are salariati,dar luna asta va angaja o persoana.In 010 bifez cu sau fara salariati?
Avand in vedere ca in 2011 nu a avut activitate,trebuia depusa vreo declaratie?
pt firmele si II care incepand cu luna octombrie au obligatia de a depune trimestrial 112, trebuie depusa decl 010 (sau 070 pt II) pana la sfarstul lunii?(nu am unde bifa optiunea in formular, sau nu am eu ultima varianta)
Buna ziua va rog sa ma lamuriti:
-o II a angajat o persoana,stiu ca va depune d112, este nevoie si de 010 sau 070 pentru luarea in evidenta la finante?
Multumiri tuturor,Miauca.#-o
Buna seara, va rog mai ajutati-ma cu niste raspunsuri:
-o intreprindere individuala,infiintata in 2011,fara TVA,doreste sa angajeze o persoana.
1.pt ridicarea parolei de la ITM poate imputernicii pe cineva?
2.in afara de D112,ce declaratii mai trebuie sa depunala ANAF?
Pentru o firma infiintata in februarie 2011,care de la sfarsitul lunii martie are 2 angajati,trebuie sa mearga pt luare in evidenta la:
-pensii
-sanatate
-somaj
inainte de a depune declaratia 112?
se mai depune vreo declaratie catre aceste institutii online?
Va rog sa-mi spuneti pentru un SRL platitor de TVA infiintat in febr 2011,care in actele de infiintare la registru a bifat si salariati,deocamdata nu a angajat pe nimeni dar o va face,cum se intocmeste 010?
Mai are cateva zile si depaseste termenul de 30 de zile si stiu.
Va multumesc pt intelegere si rabdare,Miauca.#-o