avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate simion otilia

Activitate simion otilia

Răspuns la discuția administrator firma
da sotul este administrator
-un srl cu 2 asociati sot si sotie 50% fiecare-sotia a decedat
-nu au copii
-sotia are parinti
-firma are sediul in casa parintilor sotiei cu care are incheiat un contract de comodat
-parintii sotiei au trimis sotului o instiintare ca inceteaza contractul de comodat in 3 zile
-succesiune nu s-a facut
-care e drumul cel mai scurt pentru ca firma sa-si schimbe sediul si sa poata functiona stiind ca procesul poate dura ;se poate face proces doar pt stabilirea procentajului parintii ramanand in firma sa fie administrata de sot?

sunt administrator societate comerciala si am incheiat un contract de comodat pe durata nelimitata- aici am si sediul social al firmei -proprietarul spatiului mi-a trimis o instiintare ca intrerupe contractul de comodat- ce trebuie sa fac ? contractul trebuie inregistrat la registrul comertului? in cat timp sunt obligat sa mut firma?
Discuție mostenire sot
sotul este decedat de 1 an si 10 luni - in termen de 6 luni de la deces am depus la notar pentru succesiune - as dori sa stiu daca mosternirea este afectata de recasatoria mea -va multumesc
Răspuns la discuția mostenire sot
nu se incadreaza la art 1 lit c din legea 133/1944?
Discuție mostenire sot
Buna ziua
Va rog sa ma lamuriti asupra unei probleme: sotul e decedat -inainte de casatorie sotul avea un apartamenet doar pe numele lui -cumparat de parintii lui
- ca sotie supravietuitoare ce drept am asupra acestui apartament(eu nu am contribuit cu nimic la acest apartament -doar parintii sotului l-au cumparat)?
-copii nu avem
-frati sau surori nu are
-are parinti in viata
Multumesc
Răspuns la discuția mostenire
contributia era sa platim ratele ,activitate inceputa ,ulterior intabulare locuinta pe sot sotie .contributia mea e greu de demonstra eu fiind constructor de buna credinta.Ce sanse am sa mostenesc din cabinetele constuite?
Discuție mostenire
am construit imreuna cu sotia si soacra doua cabinete.Terenul si creditul bancar apartin soacrei>Sotia a murit
Discuție lichidare srl
srl ul a ramas cu un singur asociat dupa moartea sotiei.aveam 50% fiecareiar dupa succesiune trebuie sa platesc mostenitorilor?
Răspuns la discuția dizolvare societate
sotul are parinti
ce drepturi au asupra srl-ului