-un srl cu 2 asociati sot si sotie 50% fiecare-sotia a decedat
-nu au copii
-sotia are parinti
-firma are sediul in casa parintilor sotiei cu care are incheiat un contract de comodat
-parintii sotiei au trimis sotului o instiintare ca inceteaza contractul de comodat in 3 zile
-succesiune nu s-a facut
-care e drumul cel mai scurt pentru ca firma sa-si schimbe sediul si sa poata functiona stiind ca procesul poate dura ;se poate face proces doar pt stabilirea procentajului parintii ramanand in firma sa fie administrata de sot?
sunt administrator societate comerciala si am incheiat un contract de comodat pe durata nelimitata- aici am si sediul social al firmei -proprietarul spatiului mi-a trimis o instiintare ca intrerupe contractul de comodat- ce trebuie sa fac ? contractul trebuie inregistrat la registrul comertului? in cat timp sunt obligat sa mut firma?
sotul este decedat de 1 an si 10 luni - in termen de 6 luni de la deces am depus la notar pentru succesiune - as dori sa stiu daca mosternirea este afectata de recasatoria mea -va multumesc
Buna ziua
Va rog sa ma lamuriti asupra unei probleme: sotul e decedat -inainte de casatorie sotul avea un apartamenet doar pe numele lui -cumparat de parintii lui
- ca sotie supravietuitoare ce drept am asupra acestui apartament(eu nu am contribuit cu nimic la acest apartament -doar parintii sotului l-au cumparat)?
-copii nu avem
-frati sau surori nu are
-are parinti in viata
Multumesc
contributia era sa platim ratele ,activitate inceputa ,ulterior intabulare locuinta pe sot sotie .contributia mea e greu de demonstra eu fiind constructor de buna credinta.Ce sanse am sa mostenesc din cabinetele constuite?