avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate Gela Gavrila

Activitate Gela Gavrila

Răspuns la discuția Dezbatere succesiune
Situatia poate solutionata doar pe calea instantei de judecata.
Răspuns la discuția Dezbatere succesiune
Buna ziua, nu este clara mentiunea d-stra referitoare la succesiunea dezbatuta dupa decesul matusii . Adica copii acesteia au dezbatut succesiunea fara a detine acte de proprietate , partial pe terenurile apartinand bunicului?
Solicitati prin ambasada Romaniei din Canada.
Buna ziua. Ca sa verificati ce datorii are de plata tatal d-stra , trebuie sa va deplasati la Administratia Finaciara a Primariei sa solicitati prin cerere un certificat fiscal pe adresa de domiciliu a tatalui . Sau pur si simplu sa intrebati ce este de plata , astfel trebuie sa procedati si la uzina de apa, electrica ,si alti furnizori de utilitati. Va legitimati cu cartea de identitate si sa aveti la d-stra si certificatul de deces al tatalui ca sa dovediti ca nu mai este in viata si sunteti fiul acestuia .
Buna seara
Chitanta care a facut-o e semnata de martori? Este in dublu exemplar?
Chitanta de mana reprezinta un inceput de dovada scrisa ,insa daca nu este incheiata cu respectarea anumitor criterii nu poate fi valabila . Acestea pot fi probate doar in instanta .
In acest moment nu va pot spune mai multe detalii pentru ca nu stiu ce este scris in cererea de chemare in judecata , motivele invocate si temeiul legal.
Cu contractul de inchiriere mergeti direct la Registrul Comertului in baza caruia va veti face sediul social si declarati si punctul de lucru simultan!

Răspuns la discuția Pfa, Anl
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua
Daca sunteti chirias banuiesc ca aveti si contract de inchiriere !? Pentru ca , atat timp cat aveti un contract de inchiriere valabil incheiat, aveti dreptul sa va inregistrati si sa va declarati oriunde cu acest contract care produce efecte juridice in fata oricaror institutii de stat si private!
Buna ziua
Aveti contract de inchiriere in acea locuinta, inregistrat la ANAF?
Buna ziua
Testamentul poate fi atacat in instanta .si in functie de probele si dovezile care le aveti , instanta va aprecia daca va admite sau va respinge cererea.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deci , atat timp cat nu a-ti semnat nici un contract de munca , acesta nu are valabilitate. Cat despre orice modificare a felului sau locului muncii trebuie informat salariatul conform art.17 Codul Muncii. Faptul ca nu v-ati mai dus la munca nu inseamna ca a-ti absentat atat timp cat nu aveti un loc de munca pentru care sa fi semnat pe vreun contract. Am inteles ca de fapt nu a-ti semnat absolut nici un document. A sesiza ITM-ul face referire doar daca mergeti la munca si nu aveti contract de munca. Restul detaliilor legate de munca , decizii sau etc se pot lamuri numai instanta in conflict de munca. Solicitati de la ITM o adeverinta din care sa rezulte daca contractul de munca este activ sau nu si unde aveti contracte de munca active , ca apoi sa actionati in instanta.