avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Activitate rtek

Activitate rtek

Răspuns la discuția Contract de închiriere
Destul de multe. In ce priveste plata in avans a chiriei, dreptul de retentie, tacita relocatiune..... Poate o precizare a interesului dvs ar fi binevenita... este dificil sa inserezi aici toate modificarile!
modificarea contractului se face cu respectarea tuturor conditiilor prevazute de legea in vigoare la data modificarii. Elementele care nu sunt supuse modificarii se vor supune dispozitiilor legii in vigoare la data cand a fost incheiat contractul!
Teoretic, se poate. Practic este mai greu. Seamănă puțin cu o clauză leonină!
Răspuns la discuția Contestatie PV
Atunci ar fi normal să așteptați soluția instanței, nu?! Timp în care dvs vă vedeți de treabă... Portalul instanțelor de judecată puteți să-l verificați din orice țară care dispune de acces la internet...
Răspuns la discuția Contestatie PV
Cred că ar trebui să mandatați pe cineva să vă treprezinte interesele!
Răspuns la discuția Arestare preventiva dupa 3 ani
Cel mai nimerit ar fi sa va faceti apararea cat mai bine! In chestiunile de procedura... este cam dificil sa solicitati ceva, atata timp cat instantele, succesiv, au gasit intemeiata arestarea dvs., existand indicii temeinice ca ati savârșit infracțiunea!
Precizati intrebarea! Sau mai exact, sensul ei!!!
Nu se modifica nimic in cazul concediului de odihna!
Răspuns la discuția Intrerupere prescriptie
O reclamatie facuta de pagubit ar putea avea valoarea unui act de recunoastere care sa poata marca momentul inceperii prescriptiei. Trebuie corelat insa, cu toate imprejurarile....
Răspuns la discuția pensie alimentara
Puteti solicita in instanta ceea ce doriti!