nucu$ a scris:
Logica dv. este perfecta.Indiferent de cauza(exclusa intentia), avarierea masinii se despagubeste in conditiile contractuale.Suspiciunea ar putea proveni de la neconcordanta flagranta dintre descrierea accidentului si urmarile acestuia.(eventuala declaratie falsa/umflata)
Ar trebui cateva precizari:
- exista p.v. intocmit de politia rutiera prin cercetare sau pe baza declaratiei proprii?
- unde a facut constatarea/fotografiile inspectorul de daune al asiguratorului?
-ati primit refuzul motivat in scris ,(conform referatului din dosar) sau sub forma de nota informativa?
- care este istoricul daunelor(nr/an) in ultimii 2 ani?
-Exista proces verbal intocmit de politist care a venit la locul accidentului si a constatat pagubele.
-Inspectorul constatator a facut pozele si constatarea in servicul unde am dus eu masina.
-Am primit raspunsul in scris,la insistentele mele,dupa lungi tergiversari.
-Nu am mai avut nici o dauna cat am avut contract cu ei,dar am avut contract cu ei pe relativ scurt timp inainte de dauna respectiva.
P.S.
Daca o societate de asigurari ar refuza plata pe motiv ca..."soferul nu purta centura de siguranta" la data accidentului,clauza evident neprevazuta in contract,este necesar pt asta un proces de 2 ani de zile in care pagubitul sa demonstreze in proces ca nu era totusi nevoie sa aiba centura pt a fi despagubit in caz de accident?Chiar nu poate instanta sa respinga din fasa astfel de cazuri?