O cunostinta buna a stat 2 ani cu copilul conform legii . Trebuia sa inceapa serv la data de 25 decembrie dar a inceput pe data de 6 ianuarie si pe 14 ianuarie a suferit o fractura mana ce necesita ingrijiri medicale si concediu medical pina la 28 februarie.Ieri a fost informata verbal de catre un sef ca postul se va restrucura si asta e . CE POATE FACE avand in vedere ca nu i s- a dat preaviz , avertisment etc ; :(teoretic pe 1 martie ar trebui sa inceapa serv .
O cunostinta buna a stat 2 ani cu copilul conform legii . Trebuia sa inceapa serv la data de 25 decembrie dar a inceput pe data de 6 ianuarie si pe 14 ianuarie a suferit o fractura mana ce necesita ingrijiri medicale si concediu medical pina la 28 februarie.Ieri a fost informata verbal de catre un sef ca postul se va restrucura si asta e . CE POATE FACE avand in vedere ca nu i s- a dat preaviz , avertisment etc ; :(teoretic pe 1 martie ar trebui sa inceapa serv .
Buna ziua
zilele trecute am primit o somatie si un proces verbal de cheltuieli de executareunde apar sume fabuloase - la o sulta de 10.000 lei - onorariu si cheltuieli executare silita - 80.000 lei .Am facut contestatie la acest proces verbal la biroul executorului cu confirmare primire urmand ca in cateva zile sa fac contestatie si in instanta .
Ce sa fac ??? in procesul verbal se abuzeza de o functie si se trece peste ceea ce hotareste legea - da , stiu - voi sa sulta dar nu are de ce sa se faca executare silita si sa se ceara punere in posesie a unor loturi unde instanta a scris ca pers x primeste aceste loturi in supraf de .... Acest executor scrie x lei onorarie executor pt punerea in posesie a 3 suprf teren in conf cu ordinul ministrului justitiei 2550/2006 ??????? Ce sa fac
:(:stunned:
Buna ziua - ma intereseaza daca tatal meu nascut in luna 06 anul 1950 , cu stagiul de cotizare 28 ani poate solicita pensionare anticipata sau anticipat partial , anul acesta ( deocamdata e angajat ). Multumesc pentru raspunsuri .
Buna ziua - ce se poate face daca nu a fost efectuata succesiune dupa bunic decedat in 1974 care a avut 3 copii - 2 cu o sotie iar cel de-al 3 lea nu poarta numele lui , nefiind recasatorit ( bunicul ) . In casa a ramas cel care nu poarta numele , dar caruia i s-a facut titlu de proprietate ( el fiind in comisia de fond funciar ) .Am descoperit toate acestea deschizand succesiunea dupa mama tatalui care de fapt nu are nimic dupa urma parintilor ei ....... Ce poate face tatal meu in calitate de nepot ! ? pt ca asa zisul unchi nu doreste sa deschida succesiunea , avem doar certificat deces bunic si de la arhivele nationale cu cat pamint figureaza in anul 1950 . Primaria refuza sa elibereze acte cu ce anume a avut decedatul la data mortii ....:stunned: Ce sanse exista daca se deschide succesiunea si se cere anularea titlului de proprietate ( neexistand pe el decat numele prop nu mostenitor ) .......
Bunic decedat in 1976 - avea 2 copii dintr-o casatorie ( sotie decedata ) , si un copil cu o alta pers cu care nu s- a casatorit ( copil ce nu poarta numele bunicului ) . Dupa revolutie , acesta face cerere in baza legii 18 pt pamantul ce a apartinut bunicului , cu toate ca nu s-a dezbatut succesiunea - si i se intocmeste titlu de proprietate ( deoarece a facut parte din comisia locala ). Intre timp cei 2 frati au decedat de aprox 10 ani si cel de-al treilea frate in 2006 vinde o parte din pamantul bunicului - vanzare notariat . Unul dintre nepoti se sesizeaza anul trecut , se fac cereri si audiente primarie fara nici un rezultat si raspunsuri ca se poate da doar o copie xerox dupa registrul agricol din 1953 , nimic mai mult si ca pamantul a fost luat de ultimul fiu ramas in viata . Primaria refuza eliberarea certificatului fiscal etc pt a se putea merge la notariat :( In instanta fara a avea un titlu de proprietate , sau certificat de mostenitor nu am mari sanse .....- acte sunt la el si refuza orice colaborare . De aproape 2 ani se fac aproape lunar cereri si drumuri fara succes - raspunsul fiind ca nu vor elibera acte ( ceea ce au eliberat doar o copie xerox a unui rol agricol ), si ca cei doi frati nu au facut cereri ( culmea deci 2 din 3 au titluri de proprietate fara a avea specficat ca fiind mostentori - sunt trecuti direct proprietari .......?) Acces la ce acte au stat la baza eliberarii acelor titluri nu pot avea .... CE SA FAC ?????#-o
Buna ziua .In urma cu 2 ani se dechide succesiune bunica si se constata ca ea nu are nici un pamant ramas de la parintii ei -ea casatorindu-se in alt judet , .Cereri depuse la primarie unde au decedat parintii ei ( au fost 2 copii dintr-o casatorie si un altul impreuna , care nu poarta numele tatalui decedat )- ramase fara solutie , spunandu-se ca doar unul din fratii ei a facut cerere - frate care a facut parte din comisia care a validat cererile . Conform legii , nu se poate face nimic ????, chiar daca nu s-a dezbatut succesiunea parintilor , si fratele ramas in viata refuza sa dezbata succesiunea , mai mult a vandut unuia dintre copii lui o parte din pamant si casa ......Pe titlu figureaza direct proprietar .....primaria refuza eliberare certificat fiscal etc . Ce se poate face ???:)
In 1976 decedeaza tatal care are 3 copii , dintre care unul poarta numele mamei ( neexistand casatorie ).2 locuiesc in acelasi judet , iar fata in alt judet - fac cerere fiecare la primarie - iar fetei nu i se elibereaza nici un titlu ( decedata in 2000) iar un alt frate decedat in 2002 . Nu exista succesiune facuta , desi titluri de proprietate pe numele celorlalti 2 exista ( fara a fi trecuti ca mostenitori - sunt trecuti direct proprietari ) . ??? Nu se poate elibera nimic din primarie pt a face succesiunea in calitate de nepot ......deoarece fiul care e in viata nu doreste a face succesiunea .Am obtinut doar o copie a registrului agricol de la colectivizare , in rest nimeni nu vrea sa spuna nimic , deoarece sunt multe la mijloc . Cum si ce sa fac avand in vedere ca mama nu figureaza in nici un titlu de proprietate . :(:oops:
Buna ziua
Am intrat intr-o mare incurcatura .......- anul acesta s-a deschis succesiune in instanta dupa bunica decedata in 1998 - nestiind ca s-a dezbatut succesiune bunicul - decedat in 1959 :( am aflat aceasta de la Arhiva Notarilor Publici -
Dar , am aflat ca nici dupa parintii bunicii - aflati in alta localitate / judet decedati in 1974 nu s-a dezbatut nimic . Marea problema o am , ca exista titluri de proprietate pe numele fratilor bunicii , dar pe numele bunicii - NIMIC . Dar nu pot scoate certificat deces - parintii bunicii - pentru ca NU Exista . Nu exista certificat deces la ultimul domiciliu , nu exista in evidentele populatiei unde au locuit , nu exista in registrul agricol . In schimb Exista doar fratii bunicii - decedate . Am reusit sa scot certificatul de nastere al bunicii unde e specificat numele parintilor , dar mai departe ..... CE SA FAC ..... Nu exista explicatie decat ca au reusit sa o pacaleasca si CHIAR NU SE MAI POATE FACE NIMIC !!!!!!X-(