avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate kukycriss

Activitate kukycriss

Buna ziua, doresc si eu un raspuns la intrebarea: pot face plangere penala pentru infractiunea de denuntare calomnioasa, daca dosarul in care am fost acuzata de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor se trimite spre rejudecare, fiind invocat un viciu de procedura de catre instanta de recurs. Mentionez ca am primit NUP pana acum, insa nu mai pot suporta intentia vadita a acestui personaj de a ma vedea condamnata......trebuie sa astept terminarea dosarului ca sa formulez plangere pentru denunt calomnios sau o pot face si in acest stadiu procesual?
pot solicita in plangere si daune morale? va multumesc
Buna ziua! Pe terenul , domeniul public al U.A.T. se afla 2 baraci metalice, 1 din lemn, 1 din caramida, ce apartin unei cooperative mestesugaresti care nu-si mai desfasoara activitatea, respectivele constructii se afla intr-o stare avansata de degradare. Pe calea unei actiuni judecatoresti solicit judecatoriei in a carei raza teritoriala isi afla sediul parata, desfiintarea si ridicarea baracilor si constructiilor, invocand art. 1073-1076 c. civ. Instanta, la primul termen invova exceptia competentei, tribunalul , sectia comerciala fiind , fiind competent cu solutionarea dosarului. intrebarea mea este: intr-o astfel de speta, tribunalul, sectia comerciala, este cel competent sau judecatoria de la sediul paratei? Va multumesc!
Va multumesc, tuturor pentru raspunsurile acordate. Asa am sa fac. Multa sanatate!
Buna ziua. ce sanse am sa contest un proces-verbal de constatare a contraventiei in conditiile in care am scris ca nu am obiectiuni. eram bulversat, speriat, fiind la primul accident. pot fi acestea considerate motive plauzibilede catre instanta la faptul ca am scris ca nu am obiectiuni? va rog sa ma ajutati, e foarte important si multumesc anticipat
Răspuns la discuția HCL se poate anula?
Va multumesc frumos pt. raspuns
Buna seara. Rog raspuns cat mai repede , daca se poate la urmatoarea problema: poate primarul sa anuleze o HCL adoptata si care este calea si legea care se aplica. Va multumesc
Buna seara! Rog frumos sa mi se spuna si mie daca o hotarare de consiliu local se poate anula si ce lege se aplica privind anularea hotararii. De mentionat ca aceasta hotarare este deja adoptata iar persoana care vrea anulare este chiar primarul.Va multumesc
Răspuns la discuția act aditional
Va multumesc tuturor pt. raspunsuri. Pt.d-na consilier Diana , nu contractul nu a continuat in acest timp. a fost incheiat pt. 2 luni dar un jurist si un avocat au spus ca se poate face un act aditional la acest contract chiar daca a expirat.
Discuție act aditional
Buna ziua. Un raspuns daca se poate, rog ajutor...si acum urmeaza intrebarea: se poate face, in momentul de fata, un act aditional la un contract de servicii care a expirat acum 2 ani? va multumesc si astept raspunsuri
Multumesc mult .Aveti dreptate , mai intai distractia si apoi munca