avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Activitate tambur

Activitate tambur

am lucrat la o firma din 16.06.2008 pina in 17.06.2011,cand am primit un preaviz pina pe 30.06.2011,am bagat actele de somaj dar nu am fost platita pe luna a 6 am sunat adm. si mi-a spus ca la lichidare ,ce drepturi am ,primeam si bonuri de masa ,nici concefiul nu am apucat sa-l iau,am dreptul la plati conpesatori nu am avut nici fisa postului semnata ,firma este dis,bere cod can4639 ,va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac si ce drepturi am sa nu ma prosteasca,sunt nesimtiti trebuia sa-mi vireza pe card pe 23.06 salariu si nu au facut-o
Tatal meu a decedat,nu am facut taxa de succesiune,cea de-a doua lui sotie,s-a casatorit dupa moartea lui,are vre-un drept la mostenirea tatalui meu?
tatal meu a cumparat un apartament si a facut acte de vanzare cumparare cu intretinere la un copil celei de-a doua soti am dreptul ca mostenitor rezervatar acum ca a decedat ,ce trebuie sa fac?apartamentul este luat fiind ne casatorit cu mama acestuia
Tatal meu a fost diagnosticat cu cancer la plamani iar in ultima faza cand era in metastaze i-a facut o imputernicire la un copil de-al sotiei acesta fiind din alta casatorie cu care s-a casatorit dupa moartea mamei ,el avand sa primeasca niste bani pe care ii imprumutase cu un act de mana cu martori am vre un drept si eu la cesti bani pot sa contest ca era bolnav cand a facut aceasta imputernicire
mama mea a murit in urma cu 9 ani noi ne facand taxa de succesiune,iar tatal meu cu bani stransi din timpul vieti cu mama a cumparat un apartament l-a cumparat la 4 luni de la decesul mamei l -a mobilat cu mobilat avuta din timpul cand ere casatorit cu mama el fiind pensionar avand 75 de an si s-a casatorit la un an iar apoi i-a facut acesteia un testament in 2001 iar in 2008 pe baza acestui testament amandoi au facut un act de vanzare-cumparare cu intretinere la unul din copii ei din alta casatorie,el se simtea rau iar ia l-a presat da faca acte iar la 3 luni a aflat ca este bolnev de cancer la plaman fiind in metastaze,am vre un drept sau pot ataca acest act sau nu mai am nici drept dupa moartea tatalui are dreptul ea la mobila si la lucrurile din acel apartament avind doar 8 ani de casatorie?
Discuție succesiunea
mama mea a murit in urma cu 9 ani noi ne facand taxa de succesiune,iar tatal meu cu bani stransi din timpul vieti cu mama a cumparat un apartament l-a cumparat la 4 luni de la decesul mamei l -a mobilat cu mobilat avuta din timpul cand ere casatorit cu mama el fiind pensionar avand 75 de an si s-a casatorit la un an iar apoi i-a facut acesteia un testament in 2001 iar in 2008 pe baza acestui testament amandoi au facut un act de vanzare-cumparare cu intretinere la unul din copii ei din alta casatorie,el se simtea rau iar ia l-a presat da faca acte iar la 3 luni a aflat ca este bolnev de cancer la plaman fiind in metastaze,am vre un drept sau pot ataca acest act sau nu mai am nici drept dupa moartea tatalui are dreptul ea la mobila si la lucrurile din acel apartament avind doar 8 ani de casatorie?
Răspuns la discuția succesiunea
nu am facut taxa de succesiune dupa moartea mamei
Discuție succesiunea
Tatal meu a cumparat un apartament dupa decesul mamei si apoi s-a casatorit si i-a facut acesteia un testament pe acest apartament,apoi dupa 6 ani atat tatal meu cat si actuala sotie i-au facut la copilui ei din alta casatorie un act de vinzare-cumparare cu intretinere, dupa moartea tatalui am posibilitatea sa atac acest act ,am inteles ca testamentul facut sotiei se poate contesta de copii ei ne avand 10 ani de la casatirie,putea sa vanda si ea cum pot proceda deoarece tatal meu este grav bolnav iar acest copil vitreg la care i-a facut actul de vanzare cumparere cu intretinere nu are nici un venit,CE MA SFATUITI AM VRO POSIBILITATE SA ATAC ACEST ACT DUPA MOARTEA TATALUI ?
Răspuns la discuția mostemirea
tambur a scris:

Tatal meu a cumparat un apartament dupa decesul mamei la 5 luni in 2001 noi ne facand taxa de succesiunesi, apoi s-a casatorit si i-a facut acesteia un testament in 2002 si in 2008 amandoi i-au facut un act de vanzare-cumparere cu intretinere la unul din copii ei din alta casatorie ,pot contesta dupa moartea tatalui acest act sau nu am nici un drept?

pot contesta cumva testamentul pe care i-a facut sotiei in 2002?
Discuție mostemirea
Tatal meu a cumparat un apartament dupa decesul mamei la 5 luni in 2001 noi ne facand taxa de succesiunesi, apoi s-a casatorit si i-a facut acesteia un testament in 2002 si in 2008 amandoi i-au facut un act de vanzare-cumparere cu intretinere la unul din copii ei din alta casatorie ,pot contesta dupa moartea tatalui acest act sau nu am nici un drept?