avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Activitate sabin130ro

Activitate sabin130ro

Buna ziua,

Am o intrebare o societate comerciala in 2013 a avut cifra de afacere mai mare de 65000 euro si a fost platitoare de impozit pe profit. In 2014 societatea a realizat o cifra de afaceri de 32000euro, sunt obligat sa trec de la impozit pe profit la impozit pe venit(microintreprindere). Daca da ce anume trebuie sa fac declar - trebuie sa depun 392?, 010? sau ce anume trebuie sa fac.

Va multumesc.
Răspuns la discuția Incurcatura ...
depidene de accident, daca ai actele in regula rca, bautura la volan,... cehstii de genu, raspunde RCA in totalitate, si daca nu va trebui sa te dea in judecata, unde tu o sa numesti si asiguratoul unde ai RCA ca parte, si raspunderea materiala va fi in totalitate suportata de RCA. In cazul in care iti cere bani pentru a renunta la plabngeri sau te miri ce, poti face si tu o sesizare la politie.
Răspuns la discuția Control ITM
Pai, o sa ia declaratii la 1-2-10 persoane cand vin in control.. in special alea sa pice cu statele si cu pontajele. apoi statele sa cuprinda concedii si tot conform pontajelor. aa apoi sa nu se depaseasca numarul de ore pe pontaje, chesti din astea. Daca depuneti online nu mai duceti dovada.
Răspuns la discuția Control ITM
cam tot ce va lasat in invitatie, state pontaje, dosare personal, revisal depuneri dovezi,
Răspuns la discuția Impozite si taxe locale
Dovada ca i-ati anuntat in 2009 de omologarea noului motor, si incercati in instanta.
nu e specificat un termen. ar fi bine sa anunti, si sa duci de la doctor, o dovada o ecografie ceva. Asa pot si ei sa isi faca ceva planuri pentru inlocuirea ta pe perioada de pre si post natal.
Răspuns la discuția despre receptii
da, trebuie sa faceti receptii la marfa la pretul de cumparare pus adaosul comercial si facut note de receptie. O evidenta trebuie tintuta la matrfa. Mai ales ca este un magazin cu amantul...
Trimite-ti raspuns la Politie in care explicati situatia, si va trebui sa atasati macar o copie dupa contractul de vanzare cumparare, sau ceva cu care sa dovediti ca masina a fost instrainata. De la finante la impozit cum ati scos masina?.. daca numai aveti nimic puteti solicta acolo o copie dupa contractul de vanzare cumparare daca ati scos de la finate....
Răspuns la discuția Mai sunt sau nu mai sunt angajat
se poate rezolva in instanta. Reclamati ca ati fost dat afara cu acordul partilor fara ca acesta sa fie semnat in prealabil, si se vor da masuri. S-au se poate face si reclamatie la itm dar nu cred ca se vor rezolva foarte multe acolo.
Răspuns la discuția erori revisal
la versiunea veche trebuiesc instalate toate versiunile inainte de a face importul in noua baza de date si mai exact:
1. instalati revisal v2.0.6 si pachul 206.003, intorduceti datele in aceasta versiune sau importatile (copiati fisierul revisal206.mdb - in locati unde ati intalat acest revisal)
2 apoi instalati pe radn si rulati versiunile 206.004, 206.005, 206.005 si 206.006 (dupa instalarea pachului 004 sar putea sa va ceara introducerea manuala a codurilor cor). abia dupa astea se poate importa baza de date in noua versiune.

Sper sa va descurcati.