avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Activitate lumib78

Activitate lumib78

Răspuns la discuția declaratie 392b
Daca ong nu are activitate economica, trebuie depusa 392B?
Multumesc
Am nascut in luna mai si am avut concediu medical, iar in iunie si si partial iulie voi avea concediu de sarcina si lauzie. In cat timp pot sa-mi depun dosarul pentru concediu de crestere copil (exista vreo limitare de timp)?Mentionez ca nu am avut inainte de a naste concediu medical (cele 126 zile potrivit legii).
Iar a doua intrebare este despre timpul de munca pe zi. Eu am un contract de munca de 8 ore si mai am 5 contracte de munca cu timp partial de cate o ora, deci in total 13 ore pe zi? Pot sa-mi depun adeverinte pentru calcul indemnizatie crestere copil pentru toate cele 13 ore pe zi? Sau exista limitare pentru timpul pe care poti sa-l lucrezi intr-o zi?
Multumesc
Răspuns la discuția Regularizare impozit
La 101 pe rand 24 (cheltuieli cu imp profit) trec ce am eu in 691 pentru perioada ian-sept? Sau ce.... Ca m-am zapacit de tot....
Răspuns la discuția Regularizare impozit
Buna,
Exact asta fac si eu acum, declaratia 101 si imi vine sa ma dau cu capul de masa......
Răspuns la discuția impozit profit
Va rog sa ma ajutati cu o informatie, pentru o asociatie nou infiintata in 2010 (noiemb) care nu a avut activitate, trebuie depusa declaratia 101?

lumi71 a scris:

In acest caz depuneti declaratia 100 doar daca aveti salariati, neselectand "impozit pe profit". Impozitul pe profit il regularizati in declaratia 101 pe care o veti depune pana in 25.02.2011.
Daca nu aveti salariati nu depuneti declaratia 100.
Succes!
Răspuns la discuția Fuziune firme
Referitor la fuziune prin absortie in Bucuresti, stiti cumva daca se face si control de fond? Sau ce alte demersuri se fac la Administratia Financiara?

Buna
Documentele pentru registrul operatorilor se depun la administratia financiara de care apartin?

A reusit cineva sa se inregistreze?

Multumesc

Răspuns la discuția impozit forfetar
Pentru firma noua, infiintata in octombrie 2009 cum calculez forfetarul?
Răspuns la discuția Vector fiscal
pana la urma stie cineva cum e cu firma noua ci 010?
eu am o micro si am angajat un om trebuie sa depun 010 in 60 de zile de la infiintare? sau in 30 de zile de la angajare?
Buna ziua,
O societate achizitioneaza din romania de la alta firma romaneasca niste pandantive din aur de 14 karate, personalizate cu denumirea firmei pe care doreste sa le vanda. Din ce am citit inainte de vanzare societatea ar trebui sa se autorizeze la ANPC, sa marcheze acele bijuterii si sa plateasca accize pentru aceste obiecte din aur.
Stiti mai multe lucruri despre autorizarea la ANPC si despre marcarea acestor produse? in ce consta marcarea?
La finante trebuie anuntat si acolo?
Multumesc anticipat