avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters91960

Activitate ContSters91960

Răspuns la discuția intabulare,carte funciara
Nu s-a facut nici o" imparteala" curtea ,anexele raman in indiviziune fortata hotarare definitiva si irevocabila ,lucru judecat de 2 ori...
In calitate de cooproprietar, pe o curte si anexe ramase in indiviziune fortata ,cu o hotarare definitiva si irevocabila...mama mea incearca nelegal fara acordul meu si nefiind de fata la masuratoriile cadastrale sa obtina carte funciara pentru a putea vinde partea dansei....specific ca nu sunt de acord cu intabulare ,respectiv carte funciara ...ce demersuri sa fac ?
venitul real brut pe 2012, a fost de 17000,cheltuieli deductibile 13500,ramas venit net 3500,cheltuieli legate de plata chiriei a spatiului unde desfasor activitatea........am obligatia pentru pensii?
Buna ziua,avem o I.I.cu venit in sistem real,prestari servicii fara angajati,stiam ca nu avem obligatia de a ne asigura la sistemul de pensii,dar de curand am primit instiintare ca trebuie sa ne asiguram.Care ar fi modul de calcul?Si daca intr-adevar avem obligatia?Multumesc!
Multumesc...deci cu alte cuvinte trebuie sa achitam suma impusa,cu toate ca am vazut normele tarifare ale executoriilor de la minim la maxim ceea ce s-a intamplat si in cazul nostru,adica maxim.Deci cu contestarea nu am rezolva nimic...........
Multumesc pentru raspuns,dar hotararea a fost data in 2011 iar acum suntem in 2013!Nu exista perimarea de drept a hotarari.....sau mai intai instiintarea de catre executor ......si dupa aceea obligatia de a face cu plata de executare?
Buna ziua,am avut un proces cu hotarare definitiva si irevocabila in care se impune conform unei schite sa practicam alta usa la baie cu un perete despartitor,fata de un hol,sedinta a fost pronuntata in 28.04.2011,acum in 2013 reclamanta apeleaza la un executor unde ni se impune acest lucru.Pentru executarea nu exista un anumit termen,au trecut 2 ani ?Tot acest executor ne obliga la plata de 2.489lei reprezentand cheltuieli de executare.Nu se poate aceasta suma.......nu exista tarife pentru serviciile practicate de executori???
Va rog, daca se poate sa ma lamuriti!Va multumesc!
Din anul 2008 ne confruntam cu procese intentete de soacra referitor la partaj judiciar s-a terminat aceste procese cu o hotarare definitiva si irevocabila data in 2011,in mai 2011 deschide alt proces unde se "agata" de o terasa construita inca din 2006 care dansa sustine ca din aceasta cauza nu a castigat procesul de iesire din indiviziune asupra terenului......se poate sa ne agreseze psihic atata timp cu aceste procese nu exista nici o solutie in care sa ai interzica sa mai deschida atatea procese?Nu mai putem avea liniste in casa cu ea cu atatea procese si tot ea este cea care"tipa " pe la tribunal ca este o persoana in varsta ,numai exista nimic in tara asta incat sa fie protejata familia de aceste persoane ,care nu au altceva de facut decat sa deschida procese ?Va rog dati-mi un raspuns daca se poate!Va multumesc!
La CNSAS Bucuresti,poti intra pe internet gasesti numere de telefon si cereri ,poti suna si afli mai multe la intrebariile tale.
Discuție legea 221/2009
Buna ziua,va rog daca se pote sa imi raspundeti ce drepturi si depagubiri putem obtine ca urmasi de gradul 1 a unui detinut politic ,care a murit in anul 1990 cand incepuse sa isi perfectioneze actele?Iar pana acum nu am stiut nimic despre aceasta decat in urma unei vizite la Muzeul Memorial al durerii din Sighet unde i-am gasit numele acolo la muzeu.Va multumesc,cu respect !