avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Activitate roxanagina

Activitate roxanagina

rog un avocat sau persoana care cunoaste legea...sa imi raspunda sigur ...ce se poate intimpla daca nu fac asigurarea la locuinta...eu am pensie de 5 milioane abia traiesc de pe o zi pe alta si mereu sint presata sa fac asigurarea la garsoniera in care locuiesc ca daca nu fac o sa dau amenda mare...de ce sa fiu fortata sa asigur daca nu vreau sau nu am nevoie....?de ce amaritu meu de ban sa il trag de la mincare sa dau hotomanilor de la asigurari?....nu e de ajuns cit ne fura altii tot cu taxe si impozite?..acum au aparut si astia?...va rog raspundeti-mi ce sa fac..multumesc
Discuție urgent
am facut o firma srl ptr fata ,cind termina liceu sa o poata folosi..
eu sint bolnava si nu stiu daca oi mai putea sa o ajut ...atunci...poate nici nu oi mai fi...nu am inchis-o temporar si nu am lichidat-o ca nu am bani si imi trebuia de aia am facut-o...nu functioneaza dar actele se depun la zi la fianciar de cite ori este normal dar firma nu are activitate pina termina fata scoala...taxa forfetaru de cind e bagata s-ar ridica la sume enorme..pe care toata viata nu as putea sa l;e platesc..
ce se poate intimpla fetii daca nu o platim...si ce este de facut...am pensie mica de 4 milioane..mie imposibil sa platesc asa taxa ...multumesc astept raspuns..
va rog sa ma informa-ti si pe mine...daca un pensionar de invaliditate poate fi nerevizuibil in conditiile urmatoare=pe decizia de la casa de pensii scrie urmatoarele...virsta standard de pensionare 60 ani...stagiu de cotizare complet 30 ani....total stagiu de cotizare realizat 25 ani 8 luni 16 zile... stagiul de cotizare necesar 22 ani..stagiul potential 1 an3 luni 4 zile ...
persoana are 56 ani.. va multumesc....
Discuție intrebare
daca pe actul de imprumut facut la notar,,este pus un termen la care trebe inapoiata o suma imprumutata,,suma nu este inapoiata in acel termen ...ba mai mult dupa acel termen...mai trec ceva ani si respectivul care a datorat suma moare...acel act isi pierde valoarea?....sau il poate folosi la partaj cu surorile?....
am inteles ca in actul de imprumut incheiat la notar a pus ca in termen de 3 ani sa ii intoarca banii...si ptr ca batrinu a spus ca ii lasa apartamentul ...batrinu nu a mai intors banii ca nu avea de unde ...ea la intretinut pina la moarte ...ea la ingropat...ea pomeni.....Deci ...acest act prin care ia dat banii are valoare sau nu?...in ce conditii isi poate pierde valabilitatea...?
Prietena mea a dat tatalui ei o suma de bani ptr achitarea apartamentului tatalui.A facut act la notar prin care tata se obliga sa intoarca banii imprumutati...intrucit mai are 3 surori si totul sa fie clar.Tatal nu a intors banii datorati intrucit a comvenit verbal cu aceasta sa ii lase ei apartamentu.In baza intelegerii ea s-a ocupat de ingrijirea lui cu tot ce trebe .Acum a murit tatal...doua dintre surori nu au pretentie ca stiu ca a dat bani tatalui ptr apartament si ca l-a ingrijit...insa cea de-a treia sora desii stie...situatia...totusi vrea drept la apartament.mentionez ca prietena mea este infiata ...apoi dupa ani de zile..s-au nascut si cele 3 surori.ce sanse are sa ii ramina ei apartamentul asa cum a comvenit cu tatal....?...iar daca se ajunge la impartirea apartamentului....cum sa procedeze sa recupereze banii dati imprumut tatalui la valoarea de acuma?
Discuție simulatia ....
simulatia poate fi considerata convorbire cu 8 luni inainte care de fapt nici nu a existat,este doar spusa de martor dar nedovedita...?gina
Răspuns la discuția dovedirea simulatiei
domnilor... prin sentinta ce s-a dat sint pusa sa platesc eu in calitate de cumparatoare (cum zice ilicita si imorala si ca actul este simulat prin interpunere de persoane) si vinzatoru garsonierei (care nu are nici-un amestec ,a vazut ptr prima si ultima oara pe reclamanta ..cind a fost chemat la proces de nu stia de ce e si cine l-a chemat...) deci sintem pusi sa platim 21 milioane cheltuieli de judecata...ce sa fac sa platesc sau nu.....e nedrept...nu inteleg ce se intimpla...
ma face imorala si ilicita...si cum prezinta ea situatia prin avocata este complet denaturata realitatea...nici intelegere scrisa nici verbala nu a fost intre noi...nu a asistat nimeni la asa ceva ca nu a existat ...intelegere scrisa sau verbala...
asa voi face domnul brom...va multumesc tuturor pentru ajutor si intelegere...sanatate tuturor si fericire