avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Activitate dan tiperciuc

Activitate dan tiperciuc

Discuție sporuri
sunt inspector la o primarie si natura serviciului meu(situatii de urgenta) ma obliga sa fiu permanent in dispozitiv deoarece nu am alta persoana sa ma inlocuiasca. Intrebarea este daca pot beneficia de spor de periculozitare sau spor de dispozitiv .
Ce modalitati exista de a obliga un contravenient la prestarea unei activitati in folosul comunitatii daca acesta este de rea credinta şi se sustrage de la executarea sanctiunii?
Exista posibilitatea de a plati amenda în locul prestarii unei activitati in folosul comunitatii?
sunt angajatul unei primării si vreau sa infiintez un ziar local de informare a cetatenilor cu finantare din bugetul local ,. Suma nu este mare 6000 lei pe an cu distribuire gratuite. Doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea acestui ziar si ce avize imi trebuie.

Va multumesc anticipat
cum se poate contesta decizia pentru plata impozitului pe tichetele cadou din anul 2009 ca urmare a controlului curtii de conturi si daca sunt sanse de anulare a deciziei
sotia mea este profesor si incepand din data de 1 iunie a incetat activitatea deoarece a intrat in concediu medical iar in data de 9 iunie a nascut.
Vreau sa ma informati daca ea beneficiaza de plata concediului de odihna avand in vedere ca ea a lucrat de la inceputul anului scolar.
o intrebare, va rog> un muncitor care a lucrat la o societate de prelucrare a lemnului pe un utilaj de incarcare-descarcare(ifron) se incadreaza in grupa II de munca?

Administratorul societatii nu vrea sa-i de adeverinta cu grupa 2 de munca cu toate
un inspector de specialitate poate primi spor pentru conditii periculoase sau pentru interventie daca participa la interventii de stingere a incendiilor (prin fisa postului este obligat a conduce actiunile de interventie, instruire,control)
Răspuns la discuția dispozitiile primarului
multumesc .
Răspuns la discuția dispozitiile primarului
este functionar contractual
ce se poate face daca primarul da o dispozitie prin care te insarcineaza cu o noua atributie impotriva vointei tale.