avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... sa vedeti viitorul juridic cu ochii unui student la ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

sa vedeti viitorul juridic cu ochii unui student la drept

probabil multi dintre dumneavoastra ati absolvit de ani buni facultatea care ma face sa visez noaptea numai legi si sa ma trezesc dimineata intrebandu-ma de ce nu se pune nici una in aplicare asa cum ar trebui....bun ...prima intrebare care imi vine in minte:dupa mminunata absolvire ...stau cu diploma in buzunar si plec in spania la cules de banane..sau ...ma duc si o pun pe un perete in fata biroului k sa imi aminteasca in orele de studiat dosare de perioada cand eram saraci da ne iubeam mult??pe scurt am vreo posibilitate reala...dar reala si echitabila...de a m angaja sau ma pregatesc sa cumpar bilet la avion...o mie de raspunsuri mi-ar putea fi date....dar....sa incerc sa fiu realista...n-am stat nopti in sir sa studiez cum sa-l dau in gat pe vecinul care si-a facut gardul cu un centimetru mai inalt si eu nu mai am vedere la aleea principala.....si dupa toate astea..sa fiu platita cu bani de un suc....nu sunt o persoana pesimista..mai bine zis educata intr-o societate pentru care tranzitia a devenit o stare de spirit....sper sa ma incurajeze cineva...k daca nu ma apuc de horticultura....si s-ar pierde bunaciune de viitor avocat
Cel mai recent răspuns: ContSters43587 , utilizator 09:59, 2 Septembrie 2007

N-am prea inteles eu ce tre sa faci cand tre sa pui burta pe carte...dar in fine...:O


Stef23 sa ne tii la curent!

Radu.:D




N-am prea inteles eu ce tre sa faci cand tre sa pui burta pe carte...dar in fine...:O




......cand tre sa pui burta pe carte, o pui:)..burta. pe. carte. acum se intelege:-/

Am inteles.:D
E cu ,,punct" ...:)

Una peste alta, e un domeniu in care, as spune intotdeauna, ai in palma destinul unor oameni... Nu-i de joaca, mi-e clar ! Fiind o profesie vocationala mai inseamna si aptitudini, dar 99% e munca... Restul vine in timp.
Rabdare si munca.Sacrificii sunt destule... si vor mai fi inca... Sunt multe de spus.





Si sa va mai spun ceva. Am renuntat la o functie de conducere dar care nu era in domeniul juridic( cu un salariu pe masura!) pentru a lucra in domeniul juridic...( salariul este insa modest!) Dar ...o sa ma fac eu mare!;)

Alte discuții în legătură

Incepator. PBogdan PBogdan Salutare ! Ma numesc Bogdan , am 18 ani , un suflet mic dar o ambitie mare , inca de mic sunt pasionat de avocatura si tot ce tine de ea. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Sunt trista... Coici Coici Buna, sunt o studenta aflata pe ultima suta de metri cu Dreptul (dau licenta acum), lucrez la o societate civila de avocati si sunt foarte trista la gandul ca ... (vezi toată discuția)
Salariu avocat sau consiler juridic valica_21 valica_21 urmeaza sa dau licenta peste 2 saptamani si nu stiu ce o sa fac mai departe.as dori sa ma sfatuiasca cineva daca e mai bine avocat stagiar sau sa merg spre o ... (vezi toată discuția)