Sa incercam in acest topic sa punem pe tapet controversele aparute in legislatia muncii si de asigurari sociale odata cu intrarea in vigoare a Legii nr.49/2010.
Eu am incetat CIM numai dupa ce Casa de Pensii Ilfov a transmis pe adresa institutiei Decizia de Pensionare. Am inchis carnetul de munca "solicita iesirea la pensie conform cererii nr... dupa ce am primit decizia de pensionare am emis actul administrativ de incetare a raportului de munca " Art. 1 Incepand cu data de....ca urmarii a comunicarii Casei de Pensii a deciziei de Pensionare. Art. 2 Perioada de la... pana la .. constituie vechime in munca x urmand sa-si primeasca si drepturile salariale cuvenite. Prefectura nu a atacat in contencios dispozitia primarului.Daca Casa de Pensii constata ca x nu indeplineste una din conditii. Ce fac? Ma da in judecata persoana(institutia), conducatorul se intreapta cu actiune impotriva mea iar eu trebuie sa-i platesc drepturile cuvenite. Nu risc.
Codul muncii
ONELIN
Care credeti ca este rationamentul pentru care legiuitorul a modificat prin legea nr.49/2010, litera d) a art.56 din Codul Muncii?
Cum inceteaza CIM in cazul ... (vezi toată discuția)