avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Controverse legate de adoptarea Legii nr. 49/2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Controverse legate de adoptarea Legii nr. 49/2010

Sa incercam in acest topic sa punem pe tapet controversele aparute in legislatia muncii si de asigurari sociale odata cu intrarea in vigoare a Legii nr.49/2010.
Cel mai recent răspuns: Corbeanca , utilizator 11:38, 21 Februarie 2011
Eu am incetat CIM numai dupa ce Casa de Pensii Ilfov a transmis pe adresa institutiei Decizia de Pensionare. Am inchis carnetul de munca "solicita iesirea la pensie conform cererii nr... dupa ce am primit decizia de pensionare am emis actul administrativ de incetare a raportului de munca " Art. 1 Incepand cu data de....ca urmarii a comunicarii Casei de Pensii a deciziei de Pensionare. Art. 2 Perioada de la... pana la .. constituie vechime in munca x urmand sa-si primeasca si drepturile salariale cuvenite. Prefectura nu a atacat in contencios dispozitia primarului.Daca Casa de Pensii constata ca x nu indeplineste una din conditii. Ce fac? Ma da in judecata persoana(institutia), conducatorul se intreapta cu actiune impotriva mea iar eu trebuie sa-i platesc drepturile cuvenite. Nu risc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii ONELIN ONELIN Care credeti ca este rationamentul pentru care legiuitorul a modificat prin legea nr.49/2010, litera d) a art.56 din Codul Muncii? Cum inceteaza CIM in cazul ... (vezi toată discuția)
Pensionare conform legii nr. 49/2010 emiliaa emiliaa Un angajat nascut in 10.04.1946 a indeplinit varsta de pensionare in ianuarie 2010. Nu a depus dosar de pensionare la casa de pensii si nici nu va depune el. ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca conf. art. 56 "d" din l.53/2003 modificat. gaby1970 gaby1970 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in aceasta situatie.:\"> In Legea 19/2000 cu modificari si completari ulterioare(inclusiv L49/2010) se mentioneaza ,, ... (vezi toată discuția)