Intr-un dosar penal in care inculpatul este acuzat si condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare in care sunt mai multe neregului decat probe concludente cum este posibil ca parchetul sa faca apel impotriva sentintei cand aceasta in mod evident il nedreptateste pe inculpat impotriva caruia sta un singur inscris expertizat..restul probelor fiind niste poze neexpertizate si fara suport magnetic, o copie dupa un inscris si o recunoastere din grup inainte de recunoastere asa-ziselor parti vatamate aratanduli-se poze cu inculpatul, lucru care reiese chiar din declaratiile acestora..cum poate veni parchetul sa sustina ca pedeapsa este prea mica cand in noul cod penal (propus) inselaciunea are incadrare 1-5 ani?cine a propus acest cod penal?
sunt socata!
Am crezut ca la apel ne vom chinui doar cu judecatorii de la tmb, dar observ ca si parchetul isi baga coada..de ce, dumnezeu stie!#-o#-o#-o
Se poate aplica pedeapsa cu executare.
Este adevarat ca se intampla destul de rar dar se intampla...
Eu raman la parerea ca ati nimerit la o instanta nervoasa.Unii judecatori se supara tare daca nu se recunoaste fapta...
Inculpatul a depus cererea de apel la o zi de la sentinta iar Parchetul la 13 zile, cu toate astea pe site-ul Tmb inculpatul apare ca intimat iar Parchetul ca apelant..ceea ce ma face sa cred ca inculpatului i s-a respins cererea la apel.. MA INSEL?X-(
Pana se pronunta instanta de apel nu inseamna ca s-a admis ori s-a admis vreun apel.
Se pot respinge si ambele apeluri...
Cu cele 13 zile vor verifica avocatii dvs.Imi vine greu sa cred asa ceva intrucat procurorii cunosc legea.
Ati scapa de o grija daca apelul a fost depus tardiv, dar trebuie vazut cand se implinea termenul de apel...
avocat Claudiu Lascoschi