Intr-un dosar penal in care inculpatul este acuzat si condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare in care sunt mai multe neregului decat probe concludente cum este posibil ca parchetul sa faca apel impotriva sentintei cand aceasta in mod evident il nedreptateste pe inculpat impotriva caruia sta un singur inscris expertizat..restul probelor fiind niste poze neexpertizate si fara suport magnetic, o copie dupa un inscris si o recunoastere din grup inainte de recunoastere asa-ziselor parti vatamate aratanduli-se poze cu inculpatul, lucru care reiese chiar din declaratiile acestora..cum poate veni parchetul sa sustina ca pedeapsa este prea mica cand in noul cod penal (propus) inselaciunea are incadrare 1-5 ani?cine a propus acest cod penal?
sunt socata!
Am crezut ca la apel ne vom chinui doar cu judecatorii de la tmb, dar observ ca si parchetul isi baga coada..de ce, dumnezeu stie!#-o#-o#-o
Nu mai fit asa pesimista!Poate au facut apel pt altceva, nu pt pedeapsa!Nu puteti sti care sunt motivele lor, decat dupa ce depun motivarea.Cu mult calm le rezolvati pe toate!
Succes!
Acum am recitit raspunsurile si va multumesc..sunteti singura care m-ati incurajat si culmea e ca ati avut dreptate desi nu speram sa fie asa!
Multumesc!
Data post: Miercuri, 12 Mai 2010, 10:23
Cum se poate ca Parchetul sa faca apel impotriva sentintei date de judecatorie in asa fel incat inculpatul sa fie avantajat..exista apel declarat de Parchet in favoarea inculpatului?
Noi suntem socati pentru ca ne asteptam ca prin apel sa mai ceraa un spor la pedeapsa..acum cand am vazut ce au solicitat prin apel nu ne vine sa credem..considera nelegala (asa si e) constituirea ca parte civila a unei parti vatamate, cer scoaterea unei infractiuni (uzul de fals)!
Vi s-a mai intamplat asa ceva?
Ca parchetul sa nu fie impotriva inculpatului si sa ceara indreptarea erorilor?
pe noi ne avantajeaza..dar mi se pare ciudat!