avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Invocare nulitate absolutã
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Invocare nulitate absolutã

Bună ziua!
Firma mea a cumpărat, acum un an, pe baza unui contract de asociere, acţiunile majoritare ale unei firme.
Acum am primit o scrisoare de la avocatul firmei de la care am cumpărat acţiunile, potrivit căreia sunt convocat la conciliere, şi vor să mă dea în judecată, pentru că, când a fost înscrisă în registrul comerţului retragerea reclamantei, nu s-a depus şi hotărârea AGA a firmei reclamantei prin care trebuia să-şi dea acordul la înstrăinarea acţiunilor.
Având în vedere cele de mai sus ei susţin retragerea firmei nici nu s-a produs legal, că toate actele subsecvente sunt lovite de nulitate absolută.
Vă rog să mă ajutaţi cu o părere!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 17:17, 20 Martie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
Poftim?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare art.103indice 1 lg 31/1990 adela05 adela05 La art 103 indice 1, se prevede ca unei societati ii este permis sa dobandeasca proprile actiuni cu respectarea anumitor conditii. Intrebarea mea este, prin ... (vezi toată discuția)
Aprobare agea ENGFULL ENGFULL s-a supus pe ordinea de zi a AGEA - aprobarea vanzarii de active ale societatii - cladiri si terenuri intr-o informare la care au acces toti actionarii ... (vezi toată discuția)
Rascumparare actiuni grim grim O S.A. a hotarat in AGA divizarea societatii in 2 societati noi, prin votul actionarului majoritar care are 89% . O parte din actionarii minoritari care nu ... (vezi toată discuția)