sunt casier la un hypermarchet din bucuresti ,am lucrat pana in anul 2007 decembrie 31 iar din 1 ian 2008 am intrat in prenatal ;am stat 2 ani in concediu de crestere copil iar in luna martie pe 04 2010 mi-am inceput activitatatea .IN ziua de 19 mai la sfirsitul programului am fost oprita de un agent de paza pt a mi se face un control ; in urma acestui control mi s-a gasit in buzunar printre alte hartii si 2 bancnote de 50 de lei .Bani pe care i-am uitat in timpul pauzei .Este adevarat ca in regulament scrie ca nu avem voie cu bunuri in timpul programului dar chiar am uitat de ei in buzunar. La sfirsitul zilei la raportul de casa mi s-a spus ca am iesit pe minus 46 lei . in urma acestui incident au chemat politia un domn venit civil care nu s-a legitimat si care mi-a pus cateva intrebari dupa care a plecat nu mi-a luat nici o declaratie ba iesea afara din incapere mereu cu cel de la paza si sefa mea probabil sa nu asist eu la acea discutie pana la urma a plecat acel domn .am fost obligata sa-mi dau demisia dar nu mi-am dat-o pt ca stiam ca sunt nevinovata ei spun ca s-a vazut pe camera cand am luat ceva din borseta noastrra decasier dar in acel timp eu predasem tot nu mai aveam nimic in borseta dor niste pungute micute in care tinem noi chitantele de remitere din timpul zilei Pe 20 mai a fost ziua mea libera iar astazi intru la servici la 16 30 si nu stiu ce sa fac
va rog ajutati-ma cu un sfat :((
nu vor decat sa ma duc sa-mi dau demisia mi s-a spus telefonic de catre acesta sefa ca nu mai am ce cauta decat sa vin sa-mi dau demisia si atit alta cale nici nu vrea sa auda ba mai mult ma ameninta cu dosar penal . Va rog ajutati-ma ca nu stiu ce sa mai fac sunt disperata .Nu am mai avut asa probleme de cand ma stiu la acesta firma hypermarchet din pantelimon cred ca stiti care e lucrez din 2005
:((:((:((
Nu este pentru prima data cand angajatii acelui supermarket au probleme cu angajatorul respectiv.
Daca nu exista nicio alta cale de a solutiona aceasta problema, trimiteti-le demisia dvs prin posta cu confirmare de primire sau mergeti si depuneti cererea de demisie, dar sa va dea si numar de inregistrare la aceasta.
pai ei asta vor sa demisionez dar eu nu vreau pt ca nu sunt vinovata asta va si spuneam ca nu vor decat sa demisionez nu pot sa fac o plingere undeva ?
1. Nu demisionati si nu semnati nici o cerere de incetare a raporturilor de munca.
2. Lasati pe angajator sa aiba initiativa in a va sanctiona,chiar si cu concedierea disciplinara. Daca va gresi veti putea contesta decizia luata de angajator.
3. Va duceti in continuare la serviciu. Daca nu va primeste faceti o sesizare la ITM pentru nerespectarea contractului individual de munca.
4. Tineti-ne la curent cu ce se intampla si va spunem noi ce sa faceti.
pai cum sa ma duc la serviciu daca sefa m-a sunat dimineata si mi-a spus: De ce nu ai venit sa-ti rezolvi problema sa-ti dai demisia? credeai ca vii din nou la servici si intri pe casa? nu mai ce cauta decat sa-ti dai demisia sunt vorbele ei m-a sunat azi in ziua mea libera ca vrea sa ma duc sa-mi dau demisia asta e tot ce vrea cand a venit asa zisul politist nu mi-a zis de nici un dosar iar ea ma ameninta cu dosar penal .Nu vreau sa ma mai intorc la acest servici dar vreau sa demonstrez ca sunt nevinovata iar celor de la paza asa zisii mei colegi sa le demonstrez ca de data asta nu au dreptate de cate ori s-a mai intimplat asa au procedat mereu indiferent de situatie vinovati sau nevinovati pt ca mie in acea seara mi-au spus ca daca imi dau demisia ramine inte noi 6 OCHI chiar asa s-au exprimat Scuzati daca va plictisesc dar chiar sunt ff disperata am doi copii minori iar sotul nu are servici de doua luni nu am mai fost niciodata in viata mea intrr-o asa situatie