Asta cel putin in sensul ca ii vei aduce modificari de 2 ori pe an pentru ca nu ai pus prevederi referitoare la o anumita situatie... sau alta...
vei putea modifica actul daca e nevoie
Merci...
Va trebui modificat doar in cazul cand o sa am una din activitatile respective (cu probleme), nu?
Eu am incercat sa merg la un jurist inainte de prima incercare de a depune dosarul, lol ca nici acum nu ...tot acasa il am, din cauza ca inca imi caut contabil, alt contabil. Problema a fost ca la ORC nu au stiut sa existe consiliere juridica la ei. Ma gandeam ca o sa mi se intample asa si am sunat intai la ORC in Bucuresti, de unde nu mi'a dat informatia dorita, pe motiv ca exista consiliere juridica la ORC Ploiesti, apropo...
Inca un lucru, poate citeste cineva in masura sa schimbe modul de lucru de la ORC, mi se cere un dosar cu foi completate si presupun ca acolo se face operatia inversa, adica munca in zadar, din moment ce daca mi se cereau de la inceput documentele in forma electronica (oricum le'am cam facut rost asa), sau sa le trimit prin internet, dispareau si cozile etc.