Buna ziua!Am rugamintea sa ma indrumati in ceea ce trebuie sa fac ptr a obtine debransarea de la sistemul centralizat de incalzire.Locuiesc la bloc intr-o scara care este constituita in asociatie de proprietari,iar contractul la energie termica este individual.Motivul este ca am luat legatura cu reprezentantul Regiei care mi-a spus ca nu ma pot debransa datorita faptului ca am montate repartitoare de caldura pe calorifere(ESTE DATA LEGE SI NU AM CE SA FAC,a spus el).V-as ruga sa-mi spuneti daca este asa si sa ma indrumati ce pasi trebuie sa urmez pentru a obtine debransarea in cel mai scurt timp.Va multumesc.
Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv...sunt presedinte de bloc la o asociatie de locatari formata din 108 apartamente....20au centrlale termice , 30 fara repartitoare iar resutul de 58 cu repartitoare...
In urma problemelor cu aceste echipamente de citire odar 25 mai sunt de acord cu repartitoarele..restul nu sunt de acord cu ele...
Cine are dreptate
Toti au dreptate, fiecare in functie de interesul lui.
Recomandarea ANRSC este ca, o data puse aceste repartitoare, ele vor fi utilizate la calculul consumului contorizat de apartamentele care doresc acest lucru, indiferent de numarul lor.
Asadar cei care nu mai doresc acest calcul pot renunta la el si plati caldura fiind considerati fara repartitor.
Lasati timpul sa arate celor care doresc una sau alta care metoda este mai avantajoasa si nu incercati sa dati dreptate unora sau altora.
Ce se poate face?
alejandra
buna ziua,as dori sa stiu ce pot face in cazul in care doresc sa ma debransez de la sistemul de incalzire centrala al \"termica\" si sa-mi montez centrala ... (vezi toată discuția)