avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransarea de la sistemul termic cand ai repartitoare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransarea de la sistemul termic cand ai repartitoare de caldura

Buna ziua!Am rugamintea sa ma indrumati in ceea ce trebuie sa fac ptr a obtine debransarea de la sistemul centralizat de incalzire.Locuiesc la bloc intr-o scara care este constituita in asociatie de proprietari,iar contractul la energie termica este individual.Motivul este ca am luat legatura cu reprezentantul Regiei care mi-a spus ca nu ma pot debransa datorita faptului ca am montate repartitoare de caldura pe calorifere(ESTE DATA LEGE SI NU AM CE SA FAC,a spus el).V-as ruga sa-mi spuneti daca este asa si sa ma indrumati ce pasi trebuie sa urmez pentru a obtine debransarea in cel mai scurt timp.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:32, 8 Mai 2011

O ULTIMA INTREBARE :SI DACA ASOCIATIA NU VREA SAL EA IN JUDECATA EU POT CA PERSOANA FIZICA , LOCATAR CE LOCUIESC DEASUPRA LUI SI NU MIA CERUT ACORDUL?
ACORDUL TREBUIE SA FIE SCRIS ?
MII DE MULTUMIRII
Ultima modificare: Vineri, 25 Iunie 2010
realplayer, utilizator
Da, acordul trebuia semnat si de Dv.
Nu stiu ce sa va spun despre ceva care nu se desfasoara ca lumea si ca legea!
poi nu exista niciun acord (el sa deconectat cand inca nu fusese infiintata asociatia de proprietari)dar nici mie nu mia cerut acordul, si de aceea ash dori sa stiu daca pot sal dau eu in judecata , avand in vedere ca si iarna ce urmeaza tot eu voi avea de suferit deoarece la el in apartament nu exista caldura si locuind deasupra sa sunt afectat
deci pot sal dau eu in judecata, si daca castig cine va suporta cheltuielile de judecata ?(pot cere daune?)
va rog sami mai raspundeti inca odata dna elga, si va multumesc din suflet ca ''m-ati suportat'':)
La urma urmelor de ce va agitati? El s-a deconectat de la sistemul centralizat al blocului, dar cumva va trebui sa se incalzeasca, asa ca nu vad de ce va ingrijorati?
''ma agit'' in primul rand deoarece a spus clar ca el nu va loci aici ,pe perioada de vara are chiriasi, dar acestia au spus ca pleaca cum vine frigul (la fel cum au facut si cei dinaintea lor) ca nu au cum se incalzi: deci proprietarul nu are de gand sasi faca un sistem de incalzire
in al 2-lea rand ma agit deoarece a procedat ilegal si nici macar bunul simt nul are sa accepte ca a gresit, si el sustine ca nu trebuie sa plateasca nici o cota parte ptr incalzire acei 10-15% de care imi scriati dvstra.
respectuos va mai intreb odata daca stiti cumva eu am dreptul sa-l dau in judecata ptr deconectare fara acordul meu, daca asociatia nu o va face???
va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 25 Iunie 2010
realplayer, utilizator

Alte discuții în legătură

Încălzire apartament marianalin marianalin Buna ziua, locuiesc la et.4 și detin centrala termica din 2008, intr-un bloc cu 4 etaje vecinul de la etajul.3 să debranșat de la termoficare am semnat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu debransarea georgia2 georgia2 Doresc sa ma debransez de la sist. centralizat de incalzire. Am depus o cerere in care am mentionat faptul ca de la iarna nu mai doresc sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face? alejandra alejandra buna ziua,as dori sa stiu ce pot face in cazul in care doresc sa ma debransez de la sistemul de incalzire centrala al \"termica\" si sa-mi montez centrala ... (vezi toată discuția)