avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motive recuzare judecator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Motive recuzare judecator

Buna ziua,
Care sunt motivele pentru care se poate solicita recuzarea unui judecator intr-un proces civil?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 20:08, 1 Iunie 2011
In data de 24 Mai a fost termenul de judecata - in sedinta publica am depus cerere de recuzare impotriva judecatorului. Dupa ce am depus cererea de recuzare judecatorul a dat termen pentru data de 18 Octombrie.
In data de 26 Mai s-a dat un termen pentru data de 27 Mai pentru Cererea de recuzare banuiesc, iar termenul dat de judecatorul recuzat ( cea de 18 Octombrie) a ramas .
E corect asa?

S-a dat solutie la termenul din 27 Mai : "Respinge cererea de abţinere formulată de judecător..x. Respinge cererea de recuzare formulată de pârâta-reclamantă .. ca fiind rămasă fără obiect.
Ce inseamna ? Cum se interpreteaza?
Va multumesc.

Cu stima
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2011
Nina1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)
Cum pot recuza un complet de judecata ? paumaria paumaria Am facu cerere de contestatie in anulare la un recurs cu 3 judecatori. S-a aprobat cererea, dar am inteles din legi, ca ma va judeca acelasi complet.Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces - conditii tusu tusu Buna ziua, miercuri, 2 aprilie, am o contestatie in anulare la Curtea de Apel. din cate inteleg, contestatia va fi judecata de aceiasi judecatori pe care ... (vezi toată discuția)