Singurele documente care pot stabili ca a avut loc un furt al unor acte,in Romania ,pentru ca in Spania ,competente sunt organele jurisdictionale spaniole,sunt sentintele judecatoresti de condamnare defintive si irevocabile,fie romanesti,fie spaniole.
Daca exista documentele despre care vorbiti,emanate de la jutitia spaniola,traduse si certificate,in extenso,pot fi folosite ca probatorii in procesele dvs.
In aceasta din urma situatie ar fi bine daca respectivele documente spaniole ar mentiona si despre autorul la care va referiti ,pentru ca daca autorul este necunoscut,nu se poate face legatura cu sotia dvs.
Pentru falsuri ,pentru activitatea ,considerata de dvs.defectuasa a notarului,aveti posibilitatile despre care vi s-a facut vorbire anterior.
Pe de alta parte,cu tot respectul fata de dvs,incrancenarea se vede,iar faptul ca aveti sau ati avut 12 procese este elocvent,dar pentru a dovedi niste fapte trebuiesc probatorii in acceptiunea juridica a acestora si nu numai in acceptiunea dvs pentru ca dvs,vorbiti despre instigare la furt,de exemplu,pe care sunt sigur,cel putin din afirmatiile dvs,ca nu o puteti dovedi cu probe.
Angajati un avocat serios si din tot noianul de fapte si acte,acesta va va putea ajuta cu o viziune si cu o strategie de aparare profesionista.
Mult succes !
In cadrul procesului civil legea nu face referire la probele obtinute in mod ilegal dar se poate uza de o astfel de aparare daca se motiveaza corespunzator.
In cadrul procesului penal este prevazuta de lege consecinta juridica.