Am nevoie de o informatie din partea unui avocat/a. In cazul a doi soti cu un copil de 4 ani, in care sotia nu a muncit niciodata cu carte de munca, ce sanse sunt ca aceasta sa obtina custodia copilului? Sotia nu are posibilitati de crestere si educare. Ce sanse are tatal de a obtine custodia copilului la divort?
Pai... depinde de fiecare dintre parti, de modul cum isi evidentiaza avantajele, ea sau avocatul ei. Nu iti pot spune care are mai multe sanse, este important cat si cum insista asupra avantajelor fiecare. Degeaba pari mai bun daca nu stii sa arati, intelegi?
Eu cred ca ambii au sanse sa primeasca minorul, ca este doar o chestiune de cum i se prezinta judecatorului situatia per ansamblu. Iar ce va decide judecatorul nu am de unde sti, e vorba de cum isi formeaza acesta propria convingere.
Cel mai mult depinde de judecator, el ia decizia conform propriei convingeri formate pe parcursul desfasurarii procesului.
Dar depinde mult de avocat sa-i sublinieze judecatorului anumite aspecte.
Divort prelungit
Nobody
Sunt in divort cu sotia.Vreau sa divortez ptr. neintelegeri si certuri nesfarsite.Procesul dureaza mai mult decat m-am asteptat iar intre timp am cunoscut o ... (vezi toată discuția)