avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil

Am nevoie de o informatie din partea unui avocat/a. In cazul a doi soti cu un copil de 4 ani, in care sotia nu a muncit niciodata cu carte de munca, ce sanse sunt ca aceasta sa obtina custodia copilului? Sotia nu are posibilitati de crestere si educare. Ce sanse are tatal de a obtine custodia copilului la divort?
Cel mai recent răspuns: julianam , utilizator 14:30, 31 Martie 2010
Mai am o mica intrebare. in cazul in care unul dintre soti si a schimbat domiciliul in afara bucurestiului, mai precis in comuna pantelimon, deci jud ilfov....unde anume introduce actiunea de divort? in sectorul unde s-au casatorit sau acolo unde are domiciliul actual?
La ultimul domiciliu comun al sotilor.
Si in cazul in care nu au avut niciodata domiciliu comun?
Este vorba de domiciliul de fapt, cel practic...

Sa nu-mi spuneti ca s-au casatorit de forma, ca nu au stat niciodata impreuna nici macar o zi, nicaieri...
Ba da, a fost o casatorie din dragoste. au acelasi domiciliu.

Alte discuții în legătură

Custodia copilului in viitor bloodcrawler bloodcrawler buna ziua.. am si eu o intrebare simpla.. sunt casatorit si nu totul este roz.. vreau sa stiu daca se poate semna vreun act in caz de divort sa primesc ... (vezi toată discuția)
Divort cu incredintare minor alistef alistef Sunt casatorita de un an si jumatare, din casatorie rezultand un copil de 6 luni. As vrea sa divortez deoarece convietuirea alaturi de sotul meu a devenit ... (vezi toată discuția)
Divort prelungit Nobody Nobody Sunt in divort cu sotia.Vreau sa divortez ptr. neintelegeri si certuri nesfarsite.Procesul dureaza mai mult decat m-am asteptat iar intre timp am cunoscut o ... (vezi toată discuția)