Negura Liliana a scris:
am auzit aseara la PRO vt la stiri ca ultima zi de semnare/neacceptare a AA-lui este 19.09.2010....dar avand in vedere ca 19.09 este zi nelucratoare , ultima zi va fi maine 20.09...deci daca nu vor sa mai primeasca notificare la AA, spunetile ca nu e nimic ca a trecut termenu legal, ca vreti sa depuneti cererea pe 20.09. si banca sa raspunda in scris ca ati depasit termenu...
eu ma duc maine sa depun o reclamatie ca nu am fost anuntata de acest AA, am mers la banca doar ca am auzit la stiri si am intrat aici pe forum sa ma documentez ...altfel nu stiam de aceste schimbari ...si se aplica acceptarea tacita....
foarte important e sa cereti nr de inregistrare la notificare sau la reclamatie...apoi solicitati o copie ....
spun si aici: nu exista "acceptare tacita" in dreptul comercial.
banca, in orice varianta, chiar asa nesemnat si "aprobat tacit":)) , nu poate sa redacteze actul aditional decat conform oug 50/2010 (
e obligata, EA CREDITOAREA, sa se conformeze!!! ).
care oug, asa cum este acum, nu poate duce dacat la scaderea substantiala a dobanzii efective.
n-au ce sa faca, decat poate "lobby"(intelegem ce, noi suntem o tara cu economie "emergenta":)):)):)) ) sa se modifice ordonanta:))