bighiu77 a scris:
Aloooo...!!!!! Dvs. vreti sa vi se respecte drepturile sau vreti sa scapati de rate? Va sfatuiesc sa va conformati momentan obligatiilor contractuale chiar si abuzate. O exigibilitate va mai trebuie acum, sa dati satisfactie profitorilor...Va vor lua si pielea de pe voi. Daca deja nu respecta legea, credeti ca vor fi milostivi cand va vor scoate bunurile la mezat(pe buna dreptate, ca nu mai aveti sanse de contestare)? Mai aveti rabdare si daca nu se conformeaza, puteti actiona in instanta:daune morale, daune interese,...pentru asta veti avea nevoie de un avocat.
Spune-mi te rog daca Directorul Directiei de Supraveghere din BNR a declarat "referinta va fi indicele EURIBOR/ROBOR/LIBOR la care se adauga marja bancii care nu poate sa creasca" de ce acea marja nu poate fi zero, in conditiile in care chiar directorul de marketing al bancii mi-a declarat ca marja mea e zero????
Stiu...pt ca banca nu mai are nici un profit....dar este treaba si problema ei daca a facut astfel de contracte pe care le numeste acum "dezavantajoase" pt clienti. Uite ca eu chiar consider ca am un contract foarte avantajos in conditiile in care banca este obligata sa imi alinieze contractul conform OG 50/2010
Astea sunt abureli pe care ti le baga banca in fata, in conditiile in care doamna director de marketing habar nu are ce scrie in ordinanta sau din ce este compusa dobanda mea...stie doar ca nu am marja...ca am dobanda variabila.