Buna seara,
Deoarece mi s-a desfacut contractul de munca in mod abuziv si ilegal am actionat in judecata societatea angajatoare. In cererea de chemare in judecata am solicitat si repunerea in drepturi - reangajarea. Acest lucrul l-am solicitat in ideea de a putea beneficia de ajutor de somaj dupa ce se va solutiona litigiu : sa se dispuna reangajarea si imediat sa mi se intocmeasca formele pentru ajutor de somaj. Este posibila reintegrarea in cazul in care societatea angajatoare este in stare de functiune insa nu mai presteaza activitate - adica nu mai are nici un angajat in firma (de fapt eu am fost singura angajata a societatii respective).?
Multumesc
Pronuntarea s-a dat in data de 16 mai 2011 la Curtea de Apel. Trebuie trimis dosarul de acolo la Tribunal ( deplasare dintr-un judet in altul) ca sa pot avea acces la hotararea irevocabila?
De la ITM mi s-a spus ca trebuie sa astept comunicarea hotararii acasa.
Cu stima
Iata ce am gasit pe site acum ca urmare a verificarii:
08/06/2011 Civil
Solutie: admite sesizarea din oficiu. Dispune înreptarea erorii materiale strecurate în încheierea din 16 mai 2011 cu privire la omisiunea de a se pronunţa asupra susţinerii petentei cu privire la data de la care intimata a fost obligată să plătească despăgubirile egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate. Dispune trecerea în încheierea din 16 mai 2011 a următoarelor menţiuni: Dispune îndreptarea erorii materiale din cuprinsul d.c. nr. din în sensul că în loc de "Obligă intimata să plătească reclamantei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate de la data de 01.08.2008 şi până la reintegrarea efectivă" cum din eroare s-a menţionat, se va trece în mod corect : "Obligă intimata să plătească reclamantei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate de la data de 01.01.2008 şi până la reintegrarea efectivă. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 8 iunie 2011
Inseamna ca nu au avut timp sa trimita dosarul de la Curtea de Apel la Tribunal,nu?
Si au revenit asupra cererii de indreptare eroare pe care initial au respins-o.
Recurs litigiu de munca
Nina1
Pentru documentele ce am solicitat sa fie anulate pe instanta de fond s-a efectuat expertiza grafica prin care s-a consemnat ca semnaturile de pe actele prin ... (vezi toată discuția)