Buna seara,
Deoarece mi s-a desfacut contractul de munca in mod abuziv si ilegal am actionat in judecata societatea angajatoare. In cererea de chemare in judecata am solicitat si repunerea in drepturi - reangajarea. Acest lucrul l-am solicitat in ideea de a putea beneficia de ajutor de somaj dupa ce se va solutiona litigiu : sa se dispuna reangajarea si imediat sa mi se intocmeasca formele pentru ajutor de somaj. Este posibila reintegrarea in cazul in care societatea angajatoare este in stare de functiune insa nu mai presteaza activitate - adica nu mai are nici un angajat in firma (de fapt eu am fost singura angajata a societatii respective).?
Multumesc
Subsemnatul__________domiciliat_____________vă rog ca , în contradictoriu cu intimatul ______________, domiciliat în_____________ să dispuneţi lămurirea înţelesului/întinderii/aplicării dispozitivului ___________(sentinţei sau, după caz, deciziei civile) nr.___________ /___________, pronunţată de dosarul nr. _________/ ______________
Motivele cererii sunt următoarele:
În fapt__________
În drept, îmi întemeiez cererea pe dispoziţiile art. 281 ind.1C.proc.civ
Semnătura
Domnului Preşedinte al Judecătoriei/Tribunalului/Curţii de Apel/Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie ______
Hotararea a fost pronuntata atat de Tribunal cat si de Curtea de Apel in aceeasi maniera.
Cererea de lamurire dispozitiv o adresez Tribunalului? De la Curtea de Apel dosarul va fi returnat Tribunalului ?
Cu stima
Din momentul comunicarii hotararii judecatoresti de catre Curtea de Apel in cate zile se pune in executare hotararea judecatoreasca? Care este termenul prevazut de lege in care trebuie pusa in executare prin trimitere de cerere catre angajator?
Cu stima
Dreptul de a cere executarea silita a hotararii judecatoresti se prescrie in ternen de 3 ani.
Insa, dreptul de a formula plangere penala pentru savarsirea infractiunii prevazute in art.261 C.mun. inl aveti dupa trecerea termenului de 15 zile de la data cererii de executare adresate angajatorului .
Recurs litigiu de munca
Nina1
Pentru documentele ce am solicitat sa fie anulate pe instanta de fond s-a efectuat expertiza grafica prin care s-a consemnat ca semnaturile de pe actele prin ... (vezi toată discuția)