.... a spus:
Despagubiriile au valoarea salariilor indexate(se indexeaza cu indicele de inflatie), majorate (majorate cu rata dobanzii de referinta a BNR ) si reactualizate.
Dupa comunicarea hotararii aveti doua variante :
1. Depuneti cerere la angajator pentru plata acestora si daca in termen de 15 zile de la notificarea trimisă angajatorului nu vi se achita drepturile salariale , atunci introduceti plângere penala la Parchet împotriva angajatorului, conf. art.277 Codul muncii.
2. Apelati la un executor judecator pentru a pune in executare acea hotarare judecatoreasca.
3.Exista posibilitatea ca instanta de recurs sa respinga capatul de cerere de acordare de daune morale...insa va trebui sa justifice de ce a luat aceasta decizie.
-"sa justifice" adica sa ne luptam in cereri precizatoare, ca este tot om ?
Daca despagubiriile au valoarea salariilor indexate cu indicele de inflatie, majorate cu rata dobanzii de referinta a BNR si reactualizate, si atunci salariile in grupa I-a de munca de 100% ca grad si potrivit indicilor pe functia avuta acum 10 ani scrise in Carnetul de Munca ar veni actual 200 ron,? Pot actualiza adaugand un ZERO cred, si dupa 2010 la 900 ron actualizat tot cu un zero la urma in nici un caz in fata. Acum cred ca se regasesc cei 2.000 euro venit lunar de care trebuia sa beneficiez cand mi s-a desfacut contractul ca cetatean U.E. in 2010 privind inscrierile operate si semnate in Carnetul de Munca ca mariri efectuate pe toata perioada. Dar unde se regaseste diferenta venitului ce mi se cuvenea ?
Daaa, ca drept de plata pe ultimi 3 ani, si pe toata perioada a platii efective si actualizate a daunelor morale cuvenite !
Crede-ti ca am gresit matematic, s-au trebuie facuta o expertiza undeva :)?!:D:)):(
Va multumesc pentru aprecieri, inca mai caut avocatul ce m-ar iubi de m-ar cunoaste si intelege pentru procesul care va fi un vis frumos inplinit.