Buna seara,
Deoarece mi s-a desfacut contractul de munca in mod abuziv si ilegal am actionat in judecata societatea angajatoare. In cererea de chemare in judecata am solicitat si repunerea in drepturi - reangajarea. Acest lucrul l-am solicitat in ideea de a putea beneficia de ajutor de somaj dupa ce se va solutiona litigiu : sa se dispuna reangajarea si imediat sa mi se intocmeasca formele pentru ajutor de somaj. Este posibila reintegrarea in cazul in care societatea angajatoare este in stare de functiune insa nu mai presteaza activitate - adica nu mai are nici un angajat in firma (de fapt eu am fost singura angajata a societatii respective).?
Multumesc
Administratorul, reprezentantul legal al unei societati poate fi tras la raspundere pentru faptul ca mi-a incetat contractul individual de munca prin cerere semnata in fals in numele meu prin contrafacerea semnaturii mele, ca m-am judecat cu dansul si a fost la proces , a formulat recurs la o hotarare judecatoreasca (data pe instanta de fond) ceea ce inseamna ca nu dorea sa plateasca acele sume de bani si pentru fapta ilegala, a solicitat expertiza contabila in cadrul dosarului penal pentru nerespectarea hotararii judecatoresti...si acum sa dizolve firma pe 12 aprilie 2012 iar procurorul sa emita ordonanta pe 14 aprilie 2012?
Recurs litigiu de munca
Nina1
Pentru documentele ce am solicitat sa fie anulate pe instanta de fond s-a efectuat expertiza grafica prin care s-a consemnat ca semnaturile de pe actele prin ... (vezi toată discuția)