buna,
Pe 12 iulie intru in prenatal , dpn 3 oct 2007 si lucrez de doi ani fara o luna la aceeasi firma.
de curand am auzit ca ar vrea sa inchida firma ( deocamdata zvonuri) si am intrat un pic in panica pentru ca am cateva intrebari la care nu am raspunsuri , gravida fiind:
mai beneficiez de cei 200 + 600 Ron pe perioada de 2 ani
prenatalul si postnatalul se mai platesc?
cum tb sa procedez?
multumesc frumos
nu sunt bani este varianta oficiala , dar neoficial se maresc salariile celor care raman si o sa-si bata joc de mine ptr 1000 ron pe care oricum o sa-i recupereze !
vreau sa dorm linistita , nu sa stau pe la cozi sa-mi depun dosarul si apoi sa alerg sa adun adeverintele ptr cei 6 mil:(( , sa alerg la ITM sa obtin sfarsitul lauziei si inchiderea din nou a cartii ptr 2 ani.
sunt suficient de grasa :D si e greu , dar mai ales de ce s-o fac cand oricum va fi angajat cineva care va face acelasi lucru in locul meu dar probabil ca o sa-i treaca altceva in contractul de munca sa aiba acoperire :((
nu mi se pare corect !
multumesc frumos ptr raspunsuri !
contabila mea nu are habar de nimic , ea oricum calculeaza prenatalul ca pe oricare concediu medical.... si nici nu stie cum tb procedat in cazul meu : sa faca cerere de suspendare la itm ptr mine ca intru in prenatal
decat sa dea cu nasul de asemenea pb mai bine ma baga in somaj si ma descurc eu ! ea nu stie ce sa-mi spuna
oricum pana pe 20 nu e dna de la fortele de munca cu care colaboram noi , dar sa speram ca atunci cand o sa vina o s-o lamureasca ce sa faca.
eu cum ar tb sa-mi sustin cauza in fata lor , mai ales ca vor mai face angajari ?! m-a terminat situatia asta