avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se inchide firma - eu sunt gravida
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se inchide firma - eu sunt gravida

buna,
Pe 12 iulie intru in prenatal , dpn 3 oct 2007 si lucrez de doi ani fara o luna la aceeasi firma.
de curand am auzit ca ar vrea sa inchida firma ( deocamdata zvonuri) si am intrat un pic in panica pentru ca am cateva intrebari la care nu am raspunsuri , gravida fiind:
mai beneficiez de cei 200 + 600 Ron pe perioada de 2 ani
prenatalul si postnatalul se mai platesc?
cum tb sa procedez?
multumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 9 Iulie 2007
emanuela_ab, utilizator
Cel mai recent răspuns: emanuela_ab , utilizator 17:24, 11 Iulie 2007
nu sunt bani este varianta oficiala , dar neoficial se maresc salariile celor care raman si o sa-si bata joc de mine ptr 1000 ron pe care oricum o sa-i recupereze !
vreau sa dorm linistita , nu sa stau pe la cozi sa-mi depun dosarul si apoi sa alerg sa adun adeverintele ptr cei 6 mil:(( , sa alerg la ITM sa obtin sfarsitul lauziei si inchiderea din nou a cartii ptr 2 ani.
sunt suficient de grasa :D si e greu , dar mai ales de ce s-o fac cand oricum va fi angajat cineva care va face acelasi lucru in locul meu dar probabil ca o sa-i treaca altceva in contractul de munca sa aiba acoperire :((
nu mi se pare corect !
Daca firma nu este falimentara, ma indoiesc ca se vor complica sa-ti desfaca CIM
multumesc frumos ptr raspunsuri !
contabila mea nu are habar de nimic , ea oricum calculeaza prenatalul ca pe oricare concediu medical.... si nici nu stie cum tb procedat in cazul meu : sa faca cerere de suspendare la itm ptr mine ca intru in prenatal
decat sa dea cu nasul de asemenea pb mai bine ma baga in somaj si ma descurc eu ! ea nu stie ce sa-mi spuna
oricum pana pe 20 nu e dna de la fortele de munca cu care colaboram noi , dar sa speram ca atunci cand o sa vina o s-o lamureasca ce sa faca.

eu cum ar tb sa-mi sustin cauza in fata lor , mai ales ca vor mai face angajari ?! m-a terminat situatia asta
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2007
emanuela_ab, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste concediul prenatal leydutza leydutza buna ziua, ma numesc Alina si as vrea sa va spun in mare problema mea si daca cineva detine informatii descpre cazul meu sa-mi dea detalii. Sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil SenciucAda SenciucAda Buna ziua, Am si eu o nelamurire, sunt angajata la o firma din data de 19.03.2012, in luna octombrie 2012 am ramas insarcinata, am facut un an de munca in ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal in timpul preavizului MariaBB MariaBB Buna ziua, Tocmai am primit preaviz de concediere, iar eu in 29 intru legal in concediu de prenatal( cele 63 de zile). Intrebarea mea este imi pot lua ... (vezi toată discuția)