#-oStimati colegi, cu og 63 nu se mai intelege nimic, din ultima radiograma depabdep rezulta: ... s-au facut unele precizari referitoare la: ,, dimensionarea numarului de posturi pentru serviciile publice comunitae de evidenta a persoanelor , aplicarea metodei de determinare a numarului de posturi separat pe cele doua compartimente: stare civila şi evidenta persoanelor"
stie cineva ceva de vreo alta radiograma cre sa fi sustinut cit de cit numarul de posturi separat pe cele doua compartimente? Întreb asta pentru ca nr posturilor s-au stabilit pe serviciu fara a se mentiona cite pe evip cite pe st civ.#-o
foarte bine ca a fost atacata.Asta nu e lege,e bataie de joc la adresa celor de la serviciile de evidenta.Cum sa nu distingi ca serviciul de evidenta nu poate face si stare civila si invers?Trebuie sa fii prost rau sa crezi ca un functionar poate corobora cele 2activitati concomitent.Trebuie sa fie robot nu om.O tara de avocati de dizina.
Stimata @iolanda35 , va inteleg opinia dar... legile nu le fac avocatii ... a cui e vina ca in criza de timp Guvernul a decis ca se va taia "contabiliceste" , fara a se lua in calcul alte invariabile cum e situatia de fata ?
imi cer scuze ca intervin dar a citit cineva og 63/2010 pt modificarea si completarea L 273/2006 precum si pentru stabilirea unor masuri financiare?
Scrie undeva ca numarul de posturi suplimentare ce se obtin la pct 2 din anexa og este si nr. maxim de posturi care-l poate avea un serviciu de evidenta a persoanelor, eu nu am gasit
scrie undeva ca hg 2104/2004 a fost modificata ori sau facut derogari exprese de la prevederile ei,cum se intampla in art 3 alin 6 cu alte acte normative in OG 63/2010 - eu nu am gasit
In concluzie posturile pentru SPCLEP-uri se dimensioneaza de primarii conf. prevederilor hg 2104/2004 coroborate cu dispozitiile og 63/2010 astfel incat primaria sa nu depaseasca nr. max de posturi ce s-au obtinut dupa ce s-au adunat posturile de la pct.1,2,3 si 4 din anexa si alta conditie e ca posturile de la pct 2 si 3 sa nu fie prevazute si folosite pentru alte aparate din subordinea primariei.
Og 63 are "treaba" doar cu posturile pe primarie in asamblu ei (serviciul de evidenta e constituit in subordinea consiliului local) si nu cu cele din SPCLEP-uri.
stimate coleg,la noi a venit nr.de posturi de la prefectura.Adica doar 1 lucrator /6500 de locuitori,fara a se face distinctie intre cele doua compartimente evidenta si stare civila.Daca la dvs.e altfel e ok.La noi ne-au ,,ciuruit,,4 colegi si se duce serviciul de rapa.E o nebunie,nu avem personal,oamenii zbiara,vai de capul nostru.Suntem 4lucratori adica -2 pe evidenta si 2 pe stare civila la 23.200 de locuitori.Va dati sema 2 lucratori la 23.200 de locuitori?Nu inteleg de ce s-a facut asa o mare nedreptate serviciilor de evidenta,dar asta e!
Si la noi prefectura a stabilit numarul de posturi si cred ca la fel s-a intamplat peste tot ca asa e prevazut in og 63 numai ca numarul de posturi comunicat de prefectura pt SPCLEP nu este nr maxim de posturi care trebuie sa-l aiba serviciul ci este numarul de posturi cu care se suplimenteaza posturile primariei pentru ca are organizat in subordine serviciu de evidenta.