avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Restructurare Evidenta Persoanelor ºi Starea Civila.
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Restructurare Evidenta Persoanelor ºi Starea Civila.

#-oStimati colegi, cu og 63 nu se mai intelege nimic, din ultima radiograma depabdep rezulta: ... s-au facut unele precizari referitoare la: ,, dimensionarea numarului de posturi pentru serviciile publice comunitae de evidenta a persoanelor , aplicarea metodei de determinare a numarului de posturi separat pe cele doua compartimente: stare civila şi evidenta persoanelor"
stie cineva ceva de vreo alta radiograma cre sa fi sustinut cit de cit numarul de posturi separat pe cele doua compartimente? Întreb asta pentru ca nr posturilor s-au stabilit pe serviciu fara a se mentiona cite pe evip cite pe st civ.#-o
Asta a o gluma.Nu are cum!Pai e 1 functionar la 6500 de la prefectura,la dvs.cum sa fie mai putin?E strigator la cer. 1 pe stare civila la 58.000 e bataie de joc.Puneti numai nasterile si decesele.Poate ca sunt colegi care va ajuta ca nu vad cum sa va descurcati doar 3.E imposibil.
Nu cred ca este nici o gluma. Si la noi la 36500 ramanem 2 pe evidenta si unul pe stare civila.
A ...urmeaza sa ramaneti,dar deocamdata sunteti mai multi.La 36.500 trebuie sa fiti 6 lucratori,asa ar fi trebuit sa primiti de la prefectura,deci nu inteleg de ce nu ati adus personal,atunci din alte servicii?E perfect legal.Iar in organigrama trebuia sa cuprindeti toate posturile, adica 6 ,5 de executie si un sef de birou.Ma repet ,e perfect legal,conf.OUG 63/2010.
Acum suntem 4. 3+1 stare civila. Si deoarece se ia in calcul doar populatia de la sediul serviciului si nu tot bazinul, si nici macar cifra corecta nu conteaza (ci doar o cifra cu mult redusa comunicata de la statistica??), ar iesi un numar de 2.5 lucratori, la o populatie de 16500 pe localitatea de la sediu. Ceilalti 20000 pe care ii arondam nu mai conteaza. Prefectura a spus ca nu au decat sa-si infiinteze SPCLEP-uri. Asta da reducere de cheltuieli. Noi deservim 4 persoane 8 localitati, iar dupa recomandarile prefecturii se disponibilizeaza o persoana si ar mai trebui angajate 21(in eventualitatea infiintarii de servicii la localitatile deservite).
Vedeti ca ajungeti d.l miza la ce afirmam eu,ei ingroasa randurile acolo unde nu este nevoie de personal si ne lasa pe noi cat mai putini ,iar daca gresim va dati seama ce dosare penale ne asteapta?Mai mult ,ceilalti colegii rad de noi ca suntem prosti ca am ramas cu munca ,iar ei acolo unde au fost repartizati ,in urma redistribuirii ,nu au mai nimic de facut.Daca asta e democratie...atunci eu sigur ar trebui sa emigrez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare oug 63/2010 evidenta persoanelor ContSters157567 ContSters157567 Potrivit og 63/2010 servicile de evidenţă a persoanelor deservesc un numar de persoane ex. serviciul unde lucrez eu deserveste o populaţie activă de 105 ... (vezi toată discuția)
Concurs functii publice irinalexa irinalexa Bună ziua! As dori lamuriri referitoare la demararea procedurii de concurs pentru functii publice, dupa obtinerea avizului de la ANFP. In momentul de fata ... (vezi toată discuția)
Sporul de conducere pasaportista pasaportista Sunt intr-o mare dilema.Pana la aparitia OUG 63/2010 eram sef de birou serviciul public comunitar de evidenta a persoanelor.Acum dupa ce ne restructureaza si ... (vezi toată discuția)