avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... clauze contractuale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

clauze contractuale

In afara de clauzele de confidentialitate,neconcurenta,mobilitate,etc.,enumerate in Codul Muncii,angajatorul mai poate insera in contract alte clauze,prin care sa interzica angajatului,dupa incetarea contractului de munca,sa lucreze la alte societati concurente (cu acelasi profil de activitate) o perioada de timp?
Cel mai recent răspuns: worker , utilizator 21:29, 10 Noiembrie 2007
Pai ... sunt destul de atent la ceea ce semnez...d'aia va intreb pe voi ...
Faza cu formarea profesionala este stipulata in anexa (nu asta e problema ...pt ca daca va exista asa ceva nu voi semna NIMIC). Pe mine ma "arde" clauza asta de fidelitate pe care imi cer 2000 E....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din nou act aditional formare profesionala marrona marrona Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi. Recunosc ca acest subiect nu este nou pe forum, dar raspunsurile date nu m-au multumit total. Situatia este ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a ramane la un loc de munca 6 luni cris2279 cris2279 Buna ziua, Am o intrebare: este legal ca un salariat sa fie obligat sa ramana la locul de munca unde a fost angajat (dupa trainig-ul efectuat) timp de 6 luni? ... (vezi toată discuția)
Neconcurenta angel_3ro angel_3ro daca am lucrat la o firma care facea softuri, si vreau sa plec la unul din clienti, pot fi actionata in justitie pe motiv ca pot diculga secrete de servici? (vezi toată discuția)