avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum gasesc informatii despre un proces vechi?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum gasesc informatii despre un proces vechi?

Vechiul proprietar ( cel care mi-a vindut mie ) a avut un proces cu vecinul meu legat de o servitute de trecere.
Unde pot gasi eu informatii despre acel proces? Si despre sentinta data?
Am incercat pe portal.just, insa procesul este vechi de prin '80-'90.
Cel mai recent răspuns: Catrinel75 , utilizator 22:24, 24 Noiembrie 2010
Am luat legatura cu vechiul proprietar si mi-a dat copii dupa sentinte, le-a gasit.

Ce mi se arata din dosar? tot dosarul?
Il pot studia la arhiva sau mi se dau copii?
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2010
Catrinel75, utilizator
Am fost la judecatorie, am depus cerere si m-au programat pt o alta zi pt a consulta dosarul.
Mai departe cum se procedeaza? Mi se pune la dispozitie dosarul si eu il studiez in arhiva?
Iar apoi fac copii dupa actele pe care le doresc? Pot sa copiez tot dosarul?:)
Nu imi zice si mie nimeni va rog ce acte am voie sa copiez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Latime servitute trecere ContSters78880 ContSters78880 Buna seara, detin un imobil in \"fundul curtii\" si am drept de servitute de trecere prin curtea imobilului situat la strada. Sintem doar 2 imobile in ... (vezi toată discuția)
Act de vinzare/cumparare vs titlu de proprietate popgeorge_ion popgeorge_ion [b][i]Socri mei au cumparat acum 40 de ani o casa si un teren aferent pentru o anumita suma de bani, ambii fiind proprietari. Acum 6 ani au fost dati in ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine e proprietarul magaziilor? Catrinel75 Catrinel75 Locuiesc intr-o curte cu 2 imobile, destul de apropiate unul de altul. Intre aceste 2 imobile existau inca de la inceput construite 2 magazii, in forma ... (vezi toată discuția)