avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen admitere barou

Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul acesta dreptul la Iasi la frecventa redusa si as dori sa imi incerc norocul participand la concursul de admitere in barou ca avocat stagiar.ce sanse imi dati ???
Buna seara!

Tot pe loc mi-a fost eliberat si mie.:) Cu atat mai bine.
Da,la recapitulare cred ca voi merge cel mai probabil pe subiecte/sintezele de la Nomina. Nici nu stiu ce metoda sa adopt in sensul asta.
Tu cum procedezi/vei proceda? Sugestii/idei?

Apropo de cereri...nu cred ca va fi vreo problema daca le vom lua de pe net si nu de la ei,nu? #-o Ar fi culmea...

Spor! :luck:
Nu as vedea diferenta ca doar cererea e una si aceeasi nu imi da una colorata....:) si la cazier am scos cererea de pe site si am mers cu ea completata de acasa asa ca din privinta asta stai linistita.
Cat de subiecte nu stiu ce sa zic am vazut pe forum ca cei de la barou au recomandat tematica nu subiectele asa ca sunt intr-o dilema.
Sintezele de la nomina ce sa zic de ele e ca e ca si cum as citi din curs e una si aceiasi treaba iar uneori e mai explicit subiectul in curs decat in sinteza.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Septembrie 2010
satelix, utilizator
Cu siguranta nu vom primi cereri colorate :D. Dar asta va insemna pentru ei niste taxe in minus. Oricum,eu ma voi duce cu cererea completata de-acasa.

:hm: Pai asta este oarecum si dilema mea. Unii spun ca dupa tematica,altii dupa subiecte. Poate ar fi mai indicat dupa tematica,astfel incat sa nu avem surprize. Nu stiu ce sa zic...
Sintezele de la Nomina...nu pot spune nici eu ca ar fi perfecte,dar pentru recapitulare...sunt ok.;) Evident ca in cursuri subiectul este altfel tratat,explicat,analizat,sintezele completandu-se cu acestea,iar nu inlocuindu-le.
:coffee:

Am primit prin bunavointa colegilor de suferinta subiectele care circula acum pe forum si sunt exact cele pe care mi le-ai trimis tu asa ca nu sunt noutati le-am cerut in speranta ca vor fi mai succinte si mai bine schitate pt o mai buna memorare.
Am vazut si eu discuta vis-a-vis subiecte...dar daca nu este nimic nou,ramanem tot la sinteze+tratate eventual sau ce mai reusim sa citim/studiem acum,pe ultima suta de metri.;)
Infractiunile astea parca nu se mai termina si ma asteapta s procedura penala...de care imi este pur si simplu groaza...bine,nu se compara cu civilul,pe-aproape.:D

Alte discuții în legătură

Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)