avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen admitere barou

Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul acesta dreptul la Iasi la frecventa redusa si as dori sa imi incerc norocul participand la concursul de admitere in barou ca avocat stagiar.ce sanse imi dati ???
Am sunat la barou si mi-au zis clar copii legalizate iar pe adeverinta de absolvire sa scrie forma de invatamant zi,ifr,id etc....iar inscrierea incepe cu 01.10.2010.Am legalizat astazi cartea de identitate si adeverinta de absolvire si am dat 20 ron,adeverinta psihatru -30 ron adeverinta medic familie -20 ron.cretificatul de nastere il am deja legalizat asa ca nu ne ramane decat sa asteptam ziua startului.Nu se stie sala unde se va da examenul..... cred ca va fi la universitate.....:)
Mutumesc satelix pentru informatii. Trebuie sa mai legalizez doar cartea de identitate (prima data cand mi se cere asa ceva) si cam atat...Vineri voi merge la barou sa imi depun dosarul. ;)
Astazi m-am inscris si eu si nu era aglomeratie in barou am depus dosarul si am achitat taxa a fost exact cum ai zis tu nu a durat deloc deoarce le aveam pregatite dinainte.a zis ceva de cazier ca este la limita dar din cate am inteles eu acesta are valabilitate 6 luni de zile.
De acum nu mai ramane decat sa asteptam examenul cum va fi el organizat...acum regret ca nu a fost grila.....:)
=D>=D>,satelix! Primul pas l-am facut,nu? Alea iacta est! Acum,nu ne ramane decat sa mai invatam/recapitulam cat mai avem timp.:)
Si mie imi pare rau ca nu a fost sa fie grila,dar daca nu ne-au cerut si noua parerea...:D

Oare cati s-au inscris/se mai inscriu la baroul SV? Pura curiozitate...
Cand m-am inscris ieri erau trei persoane in fata mea....:) eu zic ca o se adune cativa avand in vedere ca si cei din Botosani dau tot la Sv.Dar cu cat mai multi cu atat mai bine....ca doar nu suntem pe locuri.Am vrut ieri sa intreb dar am zis ca totusi e prea devreme....:D pana pe 15 e treaba

Alte discuții în legătură

Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)