satelix a scris:
... mi-au zis clar copii legalizate...
La PH au fost bune copiile
certificate si a mers foarte repede: taxa 700 Ron, declaratia privind inscrierea in baroul unde dai examenul, verificarea si inregistrarea dosarului si gata...
-"Urmariti site-ul sa va informati cu privire la locatia unde se va desfasura examenul.
- Multumesc, dar cati sunt inscrisi pana acum?
- Mai putin de zece."
Anul trecut au fost inscrisi la PH peste o suta, din cate stiu eu. Ce-o fi cu aceasta participare slaba?:( Poate ca sesiunile din septembrie 2009 si februarie 2010 au absorbit cea mai mare parte a pretendentilor, cine stie... Poate ca absolventii de drept din vara aceasta sunt descurajati de organizarea unitara a examenului, de subiectele unice si de "duritatea" examenului despre care s-a vorbit in ultima vreme. Ori, poate cei mai multi candidati au ales sa se inscrie la examen in alte barouri :-/ . Am vazut si cateva anunturi gen: " Cab. av. caut avocat definitiv sau stagiar" care erau actuale deci, inca se cauta si stagiarii.
Spor la treaba tuturor!
PS
Eu mai am de citit
penalul special procedura penala si OEPA si apoi trec la recapitulare si simplificare. Raman la ce am zis inainte si voi incerca sa memorez o parte sintetica din fiecare subiect (cateva fraze cu notiunile mai importante) iar doua materii le voi
toci mai mult.