avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen admitere barou

Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul acesta dreptul la Iasi la frecventa redusa si as dori sa imi incerc norocul participand la concursul de admitere in barou ca avocat stagiar.ce sanse imi dati ???
Multumesc! :)

Dar la astia toate sunt contracost? :stunned:
In acest caz,bine ca mi-ai zis. O voi lua si eu de pe Internet,o completez si...gata,daca se poate si asa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Septembrie 2010
luiza2008, utilizator
Este bine ca nu ne mai poarta pe drumuri si se da pe plan local.o veste zic eu buna in afara de lipsa subiectelor dar si asa nu mai invat dupa cele vechi.Pentru eliberarea cazierului ai platit cei 10 ron la Trezorerie ???
subiectele sunt aceleaşi, adică anexa II Hotararea 423/2008
[ link extern ]
Satelix,ai dreptate! Asta inseamna o cheltuiala in niste drumuri in minus,ceea ce nu este deloc rau.
Pentru eliberarea cazierului am platit 12 lei,dar tot la Politie nu la Trezorerie.
Pentru evaluarea psihiatrica am platit 40 de lei. (fie vorba intre noi,este doar o formalitate).
Astazi am scos si eu cazierul maine o sa merg pt adeverintele medicale si o sa completez cererea de inscriere sa fie gata facuta.Nu imi venea sa cred ca l-am scos pe loc deoarece pe site scria ca in 3 zile se elibereaza.....#-o.
Inveti dupa subiecte cand recapitulezi ????

Alte discuții în legătură

Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)