avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2007
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2007

As vrea sa stiu aproximativ cu cat timp inainte va aparea tematica si bibliografia pentru examenul din noiembrie anul acesta?? am consultat tematica si bibliografia de anul trecut dar presupun ca trebuie sa apara pt examenul de anul acesta...Am terminat facultatea anul acesta si as dori sa dau examen la Baroul Sibiu cu toate ca sunt o multime de lucruri pe care nu le stiu inca si as dori sa le aflu: in cazul fericit de promovare a examenului, in cat timp trebuie sa-mi gasesc un maestru?? sunt sanse de a intra daca ma apuc de invatat de maine? va rog frumos sa-mi raspundeti in masura in care cunoasteti aceste lucruri. merci mult :)
Cel mai recent răspuns: Antonio-Silviu Mutulescu , Avocat 15:59, 8 Decembrie 2007
Magda dede a scris:

Examenul pt definitivat se da in aceeasi zi in care dam noi examenul de primire...daca in sali am pica cu av stagiari care isi dau def-ul avem sanse sa putem tine codurile pe banci...(ei au voie cu codurile necomentate)

Nu vad ce legatura am putea avea cu ei.
Dar adevarul este ca nu s-a procedat corect lasand anuntul prin care ne spunea ca avem voie cu codurile pe toate perioada inscrierilor, ca apoi sa il retracteze.
Eu invatam in perioada aia sa ma folosesc de cod... dupa aceea m luat.o de la capat fara...
Va rog mult, mult de tot ajutati-ma si pe mine cu un subiect: subiectul 2 la civil - ACTUL JURIDIC UNILATERAL CA IZVOR DE OBLIGATII. macar dati-mi cateva idei principale care trebuie atinse. Multumesc mult si spor la toata lumea!!!!!:)
Actul juridic civil = Prin actul juridic înţelegem o manifestare de voinţă făcută cu intenţia de a produce efecte juridice respectiv de a naşte, modifica ori stinge un raport juridic civil concret
Actul juridic unilateral ca izvor de obligatii este actul juridic civil care reprezinta rezultatul vointei unui singur subiect de drept avand ca effect nasterea, modificarea sau stingerea unei obligatii. Codul civil , ca dealtfel si alte izvoare ale dreptului civil, nu cuprind o reglementare generala a actului juridic unilateral ca izor de obligatii, acesta resprezentand o exceptie dedusa din interpretarea anumitor institutii juridice.
Ex: oferta de a contracta, promisiunea publica de recompense, promisiunea publica de premiere a unei lucrari in caz de reusita la un concurs
imi pare rau ca nu am descoperit site-ul asta mai devreme dar sper sa aflu ceva din subiectele pe care nu le stiu inca!deja am gasit cateva!multumesc!
Executarea vremelnica??? A doua strigare pls.. :D Are cineva subiectul?

Alte discuții în legătură

Intrebare examen admitere avocat stagiar emilalexandru emilalexandru Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, in cazul in care stiti, daca subiectele din sesiunea februarie sunt aceleasi (ca tematica) cu cele din septembrie 2009. Mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2009 CABINET DE AVOCAT CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009? Multumesc anticipat ;);) (vezi toată discuția)
Subiecte 2006 sugarreach sugarreach Care au fost subiectele din aceasta sesiune - nov. 2006?? Daca se poate pentru Iasi!!! Multumesc (vezi toată discuția)