avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2007
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2007

As vrea sa stiu aproximativ cu cat timp inainte va aparea tematica si bibliografia pentru examenul din noiembrie anul acesta?? am consultat tematica si bibliografia de anul trecut dar presupun ca trebuie sa apara pt examenul de anul acesta...Am terminat facultatea anul acesta si as dori sa dau examen la Baroul Sibiu cu toate ca sunt o multime de lucruri pe care nu le stiu inca si as dori sa le aflu: in cazul fericit de promovare a examenului, in cat timp trebuie sa-mi gasesc un maestru?? sunt sanse de a intra daca ma apuc de invatat de maine? va rog frumos sa-mi raspundeti in masura in care cunoasteti aceste lucruri. merci mult :)
Cel mai recent răspuns: Antonio-Silviu Mutulescu , Avocat 15:59, 8 Decembrie 2007
catalin05 a scris:

Cineva mai sus vorbea de o carte cu subiectele rezovate....:)
Despre ce carte este vorba? Titlu, editura, autor si eventual pret si librarie ;)
Sunt subiectele de la Barou tratate acolo? Civil si Penal?
Astept raspuns...desi e cam tarziu de cumparat carti...:D
Mersi!!!

sunt toate subiectele de la toate probele sintetizate. am dat 600 ron pe ele si abia am reusit sa la citesc o data pe fiecare pana acum. daca vrei mai multe detalii da-mi pm, nu tin neaparat sa le fac reclama celor de la care le-am achizitionat...inca sunt ofticat ca am dat cam mult pe ele dar alta solutie nu aveam ca sa castig timp :)

cine are nevoie poate sa ma contacteze si daca doreste i le pot imprumuta pentru a-si trage la xerox subiectele lipsa.
Am vazut ca a zis cineva pe forum ,nu mai stiu cne,ca si anul trecut au anuntat ca se da organiz oral si ca s ar fi razgandit cu cateva zile inainte.credeti ca s ar putea intampla si acum? ...........iar in ceea ce priveste partea cu invatatul ,raman n contiunare la parerea ca e ffffffffff mult. dar nu inteleg ce cauta sub abrogate in lista,cum bine s a mentionat si ceva mai sus(cel cu plangerea prealabila)BAFTA SI SPOR
pai stati mey ca plangerea prealabila nu s-a abrogat. nu mai existaposibilitatea se te adresezi direct instantei. s-a abrogat doar partea asta, acum plangerile prealabile trebuie depuse doar la organele de cercetare penala. asta din ce stiu eu. astept pe cineva saclarifice
Sub se numeste INTRODUCEREA PLANGERII PREALABILE LA INSTANTA DE JUDECATA
Neagu il trateaza in "Drept procesual penal. Partea Speciala" DIN PERSPECTIVA ISTORICA
aaa, da si aia e posibil in cazul cand un procuror iti da o solutie in legatura cu plangerea ta prealabila, care tie ti se pare ca este necomforma cu legile penale pori sa faci o plangere la procurorul ierarhic superior, iar dak si acesta da o solutie care nu iti convine, te poti adresa intantei de judecata, care ori poate sa respinga plangerea ta ori poate sa o admita retinand cauza spre judecare. Asta e singura varianta posibila......cred eu

Alte discuții în legătură

Intrebare examen admitere avocat stagiar emilalexandru emilalexandru Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, in cazul in care stiti, daca subiectele din sesiunea februarie sunt aceleasi (ca tematica) cu cele din septembrie 2009. Mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2009 CABINET DE AVOCAT CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009? Multumesc anticipat ;);) (vezi toată discuția)
Subiecte 2006 sugarreach sugarreach Care au fost subiectele din aceasta sesiune - nov. 2006?? Daca se poate pentru Iasi!!! Multumesc (vezi toată discuția)