avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... sa ne jucam de-a scrisul :)
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

sa ne jucam de-a scrisul :)

A fost odata ca ca ca niciodata, pe vremea cand pamantul era mai mult lat decat lung, un scriitor iscusit intr-ale slovei, caruia tare ii mai placea sa-si amuze cetitoriu.
Si iata ce asternu' el pe hartie (la 5.42 dimineata :))...inainte de a-si varsa cafeaua pe tastatura ):
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
ContSters109653, utilizator
Si intrebandu-se asa ... dadu sfoara-n imparatie ... in 3 zile si 3 nopti sa se gateasca , pentru nunta-mparateasca , bucate alese , bauturi si miresme , pentru a lui viitoare sotioara ... sa nu nasca in afara randuielii , sa tagaduiasca neamul mare , paternitatea dumisale ...
Si lumea robotea , nimeni nu statea , cortul se zidea , mesele-ntindea , nunta aproape era .. si cosanzeana rochie n-avea ...
si ca sa o multumesca , pletosul imparat , de indata a chemat , pe al sau prea-bun sfatuitor , ca sa cate-n lung si-n lat , rochie de imbracat , ca de nu ....
Ultima modificare: Duminică, 8 August 2010
Diana Ramona, Alte profesii
Si era o rochie cu cinci viteze, cu airbaguri, cu 12 cai putere, cu.........:help:cine se pricepe la rochii din astea:D
Da' soferu...da' soferu'...o mandrete de barbat ! Frumooos si mai ales destept ! Cica stia sa mearga si cu motocicle ! Va dati seama ?!Da' ce nu stia soferu' ala....
ContSters109653, utilizator
Nu, de aibaguri n-avea nevoie...ca era ea destul de umflata.

Ca de nu..acolo unde-i sunt picioarele ii va sta si capul.Si sfatuitorul sau nu mai pierdu timpul, suna la cele mai celebre case de moda ale lumii, la creatorii cei mai tari...sa vina si sa-si prezinte colectiile de toamna-iarna cu rochii de mireasa.
Totul insa trebuia facut in mare taina, ca supusii regelui sa nu afle pe ce se duc banii din visteria tarii.Insa...cum si peretii au si ochi , si urechi....zvonurile deja incepusera. Si intr-o dimineata, cand abia se crapase de ziua, la poarta palatului bateau .....
Procurorii DNA ...cu alai din lumea buna , politie , jandarmerie ... dar sa nu uitam de fisc ...
Si din tolba lor cea mare , intr-o clipa se arata ... mandatul de perchezitie .
si se-apuca sa caute ... printre cratite si oale , printre rochii si mantale .. prin gradini si prin cotete , da` de or gasi vreun...peste ...
insa , cauta mai mult , prin palat , prin loc ascuns ...
si gasesc niste hartoage ...si dezleaga si se-ntreaba ... unde-i banu` natiunii ? tot ce ne-au lasat strabunii ? ca in act nu figureaza ... cine stie ...
Si atunci , imparatul facu fete-fete. Si , cu glas solemn, incepu sa le spuna procurorilor :,, Pentru a mea natiune/am facut evaziune/ mi-am bagat tara in criza/ si mi-am dat foc la valiza/ am crezut ca-s un maestru/si-acum imi puneti sechestru/ dar sa stiti, raman dator/ la al meu sarman popor/dupa ce ma judecati/ in beci nu ma aruncati/sa -mi mai dati o amanre/ sau sa-mi dati cu suspendare/ca pe-aici se pregateste /nunta mare :D
ContSters47264, utilizator

Alte discuții în legătură

Minunile iernii !!! justitiarul3 justitiarul3 Sunt atatea povesti de spus despre tot ce tine de iarna, sarbatori, obiceiuri, cadouri, Craciun si de ce nu si ce facem fiecare dintre noi in aceasta minunata ... (vezi toată discuția)
"explore the carpathian garden" (exploreazã grãdina carpaticã). ContSters82109 ContSters82109 Frunza verde foaie lata, tara noastra-i cultivata. La Chinezi am promovat Gradina de Zarzavat (vezi toată discuția)
Mos niculae ContSters163988 ContSters163988 Mos Niculae in an de criza Mos Niculae si-a pus deviza: \"Fac acum cadouri, micute, de criza!\" Ce-i trece prin minte, asadar, nalucii Cand ma uit in ... (vezi toată discuția)